Seneste nyt

Reaktioner: En ambivalent følelse

af

Både Sebastian Koch og Mathias Gehrt stod efter kampen med en ambivalent følelse over det sene ene point i en kamp, som de begge følte, at de burde have vundet.

Nykøbing FC dominerede i store perioder af dagens kamp mod FC Roskilde, men den sidste skarphed manglede i begge ender, hvorfor NFC måtte nøjes med et enkelt point.

Pointet kom i hus via en udligning af Mathias Kristensen i overtiden, og det gav NFC-truppen en noget ambivalent følelse umiddelbart efter opgøret.

– Jeg er til dels skuffet, men det er svært at være alt for utilfreds, når man scorer i overtiden og får et enkelt point. Vi gik selvfølgelig efter alle tre point, men når kampen udviklede sig, som den gjorde, så kan man ikke være alt for utilfreds. Det var lidt stolpe ud i dag. Jeg har en på stolpen, Dahl har en på overliggeren, og så laver deres målmand også årets redning, synes jeg, siger Sebastian Koch inden, at han fortsætter.

– Vi er overordnet set selvfølgelig ikke tilfredse med ét point, men vi skal tage de gode ting med os. Vi havde en god base, og vi skabte en masse chancer. Dem skal vi sparke ind i næste weekend mod Hvidovre.

Kan godt bruge det ene point

Også midtbanekreatør Mathias Gehrt stod efter kampen med en ambivalent følelse. Den tidligere FC Roskilde-spiller valgte dog at det positive i, at det trods alt blev til ét og ikke nul point.

– Man skal som regel være glad for ét point, når man scorer i overtiden, men jeg synes, at vi havde chancer nok til at vinde den her kamp. Vi manglede den sidste skarphed i begge ender, og hvis vi havde haft den, så er jeg også sikker på, at vi havde taget alle tre point. Så det er lidt en ambivalent følelse lige nu.

– Det havde været helt skidt og unødvendigt at tabe den her kamp, så selvfølgelig kan vi godt bruge det her ene point til noget, siger Gehrt.

Næste opgave for Nykøbing FC er lørdag, hvor Hvidovre venter på udebane