Seneste nyt

Rasmussen: Vi skal være skarpere i vores gode perioder

af

Rasmussen: Vi skal være skarpere i vores gode perioder

Cheftræner Brian Rasmussen så trods dagens nederlag fine ting i spillet, men efterlyser samtidig, at perioder med momentum forlænges og kaster flere mål af sig.

Nykøbing FC led i dag et 2-1-nederlag til FC Roskilde efter en kamp, hvor Nykøbing FC sad på det meste af spillet og burde have scoret mere end det ene mål, som det blev til.

Cheftræner Brian Rasmussen så gode takter i især første halvdel af 1. halvleg,  men kalder samtidig også på, at holdet skal blive bedre til at fastholde momentum.

– Der er fremskridt i de ting på banen, som vi rigtig gerne vil stå for og være gode til. Samtidig blev jeg dog også bekræftet i, at når vi forfalder til at gøre de ting, som vi ikke er så gode til, så er det, at vi afgiver momentum. Vi skal være skarpere i vores gode perioder og få scoret nogle mål. At vi ikke scorer et par stykker i det første kvarter i dag, hvor vi jo ellers er fremragende, betyder bare at Roskilde lugter blod og får arbejdet sig ind i opgøret, siger Brian Rasmussen.

Nykøbing FC manglede skarpheden foran mål i dag, og den enlige kasse kom da også efter et straffespark. Mål er Rasmussen altid glad for, men han havde nu alligevel gerne set, at der blev eksekveret foran mål i åbent spil.

– Jeg kan altid godt lide, når vi scorer – uanset om det er på et straffespark eller ej. Men man kan sige, at det i dag er lidt ærgerligt, at vi kun scorer på straffespark, fordi vi har masser af chancer til også at score i åbent spil.

– Vi skal være skarpere i og omkring feltet, men det er et område, som vi ikke har berørt så meget endnu. Det er noget, som vi kommer til at arbejde med her i de sidste 14 dage af opstarten, så vi er helt klar til sæsonstart. Spillet op til den sidste tredjedel, har vi arbejdet meget med, og jeg er også tilfreds med vores udtryk på den front i dele af kampen i dag, fortæller cheftræneren, der så mange fine enkeltmandspræstationer og derudover var glad for at se især én spiller tilbage på banen.

– Jeg synes, at der var mange, de spillede en rigtig fin kamp i dag, og der var flere der markerede sig. Det var også fantastisk at se Jeppe Arnesen tilbage på banen efter hans skadespause – det har han knoklet hårdt for, så det var dejligt at se ham tilbage i trøjen.

I Nykøbing FC vil vi vinde hver gang, at vi går på banen, og nederlaget ærgrer da også cheftræneren. I dagens kamp var det dog trods alt ikke resultatet, men udviklingen af den nye spillestil, der var i højsædet.

– Vi vil altid gerne vinde, men man skal ikke tage nederlaget alt for tungt i dag. Jeg vægter den progression, vi har gang i, og som jeg kan se i vores spil. Når det er sagt, så vil jo selvfølgelig rigtig gerne minimere de udsving vi har i forhold til at have momentum og give det fra os igen – det skal vi hjem og træne på.

– Der er 14 dage til turneringsstart, og vi har stadig en masse arbejde at gøre. Men vi skal nok være der, når det gælder. Kampen svingende meget i niveau og tempo i dag, og det er meget normalt for en træningskamp, slutter Brian Rasmussen.

Næste opgave for Nykøbing FC er næste lørdag, hvor Hvidovre venter i opstartens sidste træningskamp. Den kamp spilles på hjemmebane.