Seneste nyt

Rasmussen: Vi skal tage momenter fra pokalkampen med til Skive

af

Onsdag tabte NFC til HB Køge i en tæt pokalkamp, der kunne være tippet begge veje. Undervejs var der opløftende takter, og de takter skal med i bussen til Skive.

Fredag eftermiddag triller NFC-bussen mod Jylland, da der lørdag venter en udekamp mod Skive.

Her skal Nykøbing FC tilbage på sejrsporet, og det skal blandt andet ske ved at bygge videre på nogle af de gode takter, der blev vist i pokalkampen mod HB Køge.

– Vi var selvfølgelig ikke tilfredse med at tabe kampen mod HB Køge, men det var en tæt kamp, der kunne være gået begge veje. Vi fik vist, at vi spillemæssigt igen er, hvor vi skal være, og vi fik spillet kampen ud fra vores præmisser – det skal vi tage med os til Skive i weekenden, siger cheftræneren.

Skive er oprykkere til NordicBet Ligaen, men har stor erfaring i truppen. Selvom hjemmeholdet indtager 11. pladsen i rækken, forventer cheftræneren derfor ikke en let kamp.

– Der findes ikke lette kampe i den her række. Skive har i den første tredjedel af sæsonen vist, at de trods svingende resultater har kvalitet, og derfor skal vi yde vores maksimale, hvis vi skal have tre point med hjem.

– Samtidig er jeg dog også utroligt tryg ved mine drenge. De viste mod HB Køge, at de ikke har ladet sig slå ud af et par dårlige resultater, og jeg kan også mærke på dem, at de er helt klar til den her opgave og til at komme tilbage på rette spor. Vi glæder os til turen nordpå og til at spille den her kamp, slutter Brian Rasmussen.

Nykøbing FC er fredag eftermiddag rejst til Skive, hvor den står på en overnatning inden, at der er kickoff i Hancock Arena i morgen klokken 14:00.