Seneste nyt

Rasmussen: Vi knoklede en vis legemsdel ud af bukserne

af

Cheftræner Brian Rasmussen er tilfreds med gårsdagens arbejdsindsats, der var stærkt medvirkende til, at det blev 0-0 mod rækkens øjeblikkelige førerhold.

Torsdag aften blev det hjemme i CM Arena til 0-0 mod NordicBet Ligaens øjeblikkelige tophold, Vejle BK.

Resultatet kom i hus efter en stærk holdpræstation mod en god modstander, der bejler til at rykke i Superligaen. Cheftræneren glæder sig over pointet samt den store arbejdsindsats.

– Vi mødte et rigtig godt fodboldhold i form af Vejle, men jeg synes, at vi stod rigtig godt imod og i perioder også presser dem. Man skal ikke kimse af at tage point fra Vejle, så jeg er meget tilfreds med gårsdagens holdpræstation. Det er stærkt arbejde af drengene, siger Brian Rasmussen.

Nullet blev holdt, og det var anden kamp i træk, at Nykøbing FC holdt en stærk modstander fra at komme på tavlen. Det glæder da også cheftræneren, som samtidig ser positivt tilbage på de to seneste kampe, der har givet point mod svære modstandere.

– Vi tager alle de point vi kan tage i øjeblikket, og nu har vi holdt nullet to gange i træk mod to af de efter min mening bedste hold i rækken – det kan vi ikke være utilfredse med.

– Vi har haft stor fokus på defensiven og dødboldene. Vi var rigtig stærke i går, og vi afviste det hele. Det er et fokusområde, hvor vi skal blive ved med at bygge på, siger han.

Hårdt arbejde har betalt sig i de seneste par uger, og det skyldes ikke mindst, at spillerne både til træning og i kamp har leveret et sandt arbejdsraseri.

Det er ifølge træneren en mentalitet, der giver et godt afsæt frem mod årets sidste kamp.

– Det er vores fundament, at vi knokler en vis legemsdel ud af bukserne. I de kampe, hvor spillet ikke lige flyder eller kampen foregår på vores præmisser, der skal vi knokle. Det har vi gjort i de sidste to kampe, og så kommer pointene også. Det giver et mega godt afsæt frem mod den sidste kamp, hvor vi går benhårdt efter den sejr, som vi alle higer efter, slutter cheftræneren.

Sidste kamp er fredag d. 15. november ude mod HB Køge. Kampen spilles 18:30.