Seneste nyt

Rasmussen: Vi har en enorm tro på hinanden

af

Cheftræner Brian Rasmussen ærgrer sig efter gårsdagens nederlag, men ser frem af og går med oprejst pande frem mod weekendens kamp i Viborg.

I fodbold er det nogle gange stolpe ud, og en sådan dag havde Nykøbing FC i går, da det blev til et snævert 1-0-nederlag til Næstved.

Brian Rasmussen erkender, at spillet ikke flød i 90 minutter, men mener samtidig, at der blev skabt de nødvendige chancer for at vinde kampen.

– Det er altid en kedelig fornemmelse, når man taber, men måden vi tabte på, gør det selvfølgelig ekstra kedeligt. Vi ramte kun niveau i dele af første halvleg, men vi kom bedre ud i anden halvleg, og jeg synes, at det var godt at se, hvordan vi jagtede det her forløsende mål til det sidste. Vi viste vores filosofi og den måde vi ønsker at spille fodbold på, men i går var det bare stolpe ud – sådan er det ind i mellem i fodbold.

August måned byder på dejligt mange kampe for Nykøbing FC, der ikke kan klage over, at de bliver kolde her i den sidste sommermåned. Der er derfor brug for hele truppen i det travle program.

– Vi har den forståelse af holdet, at vi har en enorm tro på hinanden – der er tillid hele vejen rundt. Vi har kun dygtige spillere i den her trup, og med de mange kampe i august, er det vigtigt, at vi får alle med i stedet for bare at køre med én stamme. Gør man det, så øges risikoen for skader, og den risiko er der ingen grund til at tage, når vi har så mange dygtige spillere, som vi har, siger Brian Rasmussen.

Allerede søndag går det løs igen, når vi møder Viborg på udebane, og det er ifølge cheftræneren endnu en af de helt sjove kampe.

– Det er endnu en sjov kamp, der venter os på søndag, og vi elsker at spille på de store adresser. De seneste år har vi også haft gode resultater i Viborg, så vi går ind til kampen med oprejst pande – andet har vi ikke grund til, slutter han.

Der er kampstart klokken 15:00 i Viborg.