Seneste nyt

Rasmus Johnsen har det efter omstændighederne godt

af

Rasmus Johnsen fik et ildebefindende i dagens første kamp ved Belt Cup, men er i bedring og har det efter omstændighederne godt.

I eftermiddagens kamp mod 1. FC. Phönix Lübeck fik vores unge højreback Rasmus Johnsen et ildebefindende og kollapsede.

Rasmus var kortvarigt bevidstløs, men med hurtig hjælp fra både med- og modspillere samt dygtige folk fra tilskuerpladserne, kom situationen under kontrol.

Rasmus modtog behandling på banen og udenfor stadion, inden at han ved fuld bevidsthed blev kørt til hospitalet.

Fysioterapeut i Nykøbing FC, Mikkel Stage, udtaler;

– Rasmus er pt. på hospitalet i Lübeck, og han har det efter omstændighederne godt. Han er blevet kørt igennem en masse tests, og her er alt, som det skal være. Ifølge lægerne har han fået et skrub i kampen, der har ramt nogle nervebaner, hvilket forårsagede, at han besvimede. Det er en meget uheldig situation, men vi glæder os over, at han snart er på højkant igen, siger Stage.

For den resterende del af Nykøbing FC og resten af tilskuerne på Lohmülle Stadion var episoden også en voldsom oplevelse.

Manager Claus Jensen sætter ord på episoden.

– Det var en voldsom oplevelse for os alle, og der er ingen tvivl om, at vi lige har skulle bearbejde det. Heldigvis havde Rasmus det bedre, da han blev kørt væk i ambulancen, og det gav selvfølgelig en masse ro, hvorfor vi også valgte at spille den sidste del af kampen, siger Jensen og fortsætter.

– Rasmus har det efter omstændighederne godt, og det giver naturligvis en masse ro hos os. Vi har samlet truppen her til aften for at snakke episoden igennem, og nu glæder vi os bare til at få Rasmus tilbage i sit altid høje humør.

– Jeg vil gerne takke alle omkring situation, og i særdeleshed Karsten Gärtig, som lynhurtigt var over situationen. Karsten er til daglig paramediciner, og han bragte en fantastisk ro ind over en svær situation. Derudover vil jeg gerne fremhæve spillerne, og de fantastiske menneskelige egenskaber, som vi så komme til udtryk både under og efter episoden. Det vidner om det stærke sammenhold, der er i gruppen, slutter Jensen.