Seneste nyt

Pokaltriumf: U17-drengene slog Brøndby IF i pokalfinalen

af

Nykøbing FC’s 03/04-årgang sejrede med hele 3-1 i aftenens U17-pokalfinale mod Brøndby IF, hvorfor pokalen kommer med hjem til Lolland-Falster.

NFC’s U17-mandskab spillede her til aften pokalfinale mod Brøndby IF, og det blev en kamp, der vil gå over i historiebøgerne i Nykøbing FC.

Brøndby IF blev besejret med hele 3-1, hvorfor de yderst talentfulde NFC’ere kunne hæve pokalen til stor jubel for de 100 NFC-tilhængere, som var blevet lukket ind i Tingbjerg Idrætspark.

Allerede efter tre minutter var NFC tæt på at bringe sig i front. Oliver Baltzer slap alene igennem, men årvågent forsvarsspil forhindrede en regulær chokstart for holdet fra den københavnske vestegn.

Nykøbing FC satte sig på opgøret, og det gjorde de via højt pres på modstanderens banehalvdel.

Det medvirkede efter 16 minutter til, at NFC fik sig et hjørnespark og har kom Jacob Blach højest, hvorfor han kunne pande holdet foran med 1-0.

NFC fortsatte med at mose på og efter 24 minutter blev det endda også 2-0. Denne gang var det Allan Chebli, der kunne få NFC-tilhængerne op af stolene i Tingbjerg Idrætspark.

Efter en halv time kom Brøndby IF bedre med i opgøret, men det blev oftest ved optræk til farlige situationer, der dog blev afværget af NFC’s velspillende defensiv.

Dermed gik NFC til pause med en 2-0-føring.

Det skulle dog blive endnu bedre set med Nykøbing FC-briller. Efter 52 minutter forsøgte Oliver Baltzer sig fra distancen, og det kunne betale sig, da bolden strøg hele vejen i kassen til 3-0.

Brøndby IF vågnede herefter mere op til dåd og i det næste lille kvarter havde de chancer til at reducere. Mads Olsen var dog af et par omgange vågen i målet og fik forhindret, at Brøndby skulle få den mindste snært af et comeback i denne omgang.

Mod slutningen af kampen pressede Brøndby IF på. Efter 70 minutter fik de da også reduceret til 3-1, men selvom, at de havde bolden mest i slutfasen og bankede på for endnu en reducering, så holdt NFC-drengene stand, hvorfor jublen kunne bryde løs.

Nykøbing FC er derfor efter semifinalesejr over FC København og finalesejr over Brøndby IF pokalmestre anno 2020.

U17 Pokalfinale

15.09.20 Kl. 20:00 i Tingbjerg Idrætspark.

Brøndby IF – Nykøbing FC

1-3 (0-2)

0-1, Jacob Blach (16 min)

0-2, Allan Chebli (24 min)

0-3, Oliver Baltzer (52 min)

1-3, Magnus Ravn (70 min)

Nykøbing FC: Mads Olsen, Julian Søgaard, Silas Jensen, Jacob Blach, Elias Nilsson, Samuel Ayele, Allan Chebli, Mohamed Osman Mohamed, Noah Skovgaard, Oliver Baltzer, Junes El-Sayed.

Bænk: Jonas Nielsen, Markus Midtgaard, Milas Schwensen.

U17-holdet er sponsoreret af Danske Bank.