Seneste nyt

Pleidrup: Vi viste, hvad vi er lavet af

af

Lars Pleidrup glæder sig over gårsdagens sejr i arvefjendeopgøret, hvor holdet ifølge anføreren viste, hvordan de trods en svær tid står sammen.

Forløsningen og glæden var til at få øje på, at da Nykøbing FC-spillerne søndag eftermiddag forlod banen i CM Arena med tre point i bagagen.

Umiddelbart efter kampen hæftede anføreren sig ved en stærk holdindsats.

– Det var virkelig en sejr og en følelse, som vi havde både ledt efter og savnet. Jeg synes, at det var fortjent, at vi vandt selvom, at det blev lidt for spændende til sidst, siger Pleidrup inden, at han dvæler ved, at det trods alt blev lidt for spændende i slutminutterne.

– Vi forsømmer at gøre det, som vi er gode til i slutfasen, nemlig at holde i bolden. Det bliver lidt panisk, og så bliver det lidt for meget på Næstveds præmisser med krig omkring bolden.

– Jeg havde en chance til sidst, og der var også nogle af de andre, som kunne have lukket kampen. Alt i alt hæfter jeg mig dog ved en fremragende holdindsats, hvor vi virkelig viser, hvad vi er lavet af.

Selvom Næstved pressede på i slutfasen, var det ikke mange åbne chancer, som de grønklædte gæster kom til. Pleidrup roser derfor også holdet for en god organisation samt de defensive kræfter for en utrolig disciplineret indsats.

– Det var virkelig en kanon kamp af alle de defensive folk. De arbejder stenhårdt og tager gode beslutninger hele kampen igennem. I den her række er det flot at holde modstanderne nede på så få chancer igennem en hel kamp, slutter han.

Næste opgave for Lars Pleidrup og resten af NFC er allerede på torsdag, hvor der venter en udekamp mod FC Roskilde.