Seneste nyt

Pleidrup: Vi spillede ikke op til niveau

af

Anfører Lars Pleidrup er irriteret over nederlaget til Næstved, hvor Nykøbing FC ifølge ham aldrig ramte niveau.

Efter en scoring efter 80 minutter hev hjemmeholdet fra Næstved desværre en 1-0-sejr hjem over Nykøbing FC.

Anfører Lars Pleidrup var kort efter kampen irriteret over, at Nykøbing FC aldrig for alvor nåede at ramme sit eget topniveau.

– Jeg står med en rigtig irriterende følelse. Vi fik aldrig rigtigt det flow i spillet, som vi ved, at vi kan have og specielt i anden halvleg, leverer vi ikke som ønsket. Når vi på dagen ikke rammer niveau, så skal vi selvfølgelig i det mindste kunne spille 0-0 – så det er meget frustrerende, at de får det mål til sidst.

– Vi hader altid at tabe, men det er klart, at det gør lidt ekstra ondt, når nu det er til Næstved. Set over hele kampen synes jeg ikke som sådan, at vi havde fortjent at tabe, men omvendt er der ikke noget, der hedder ‘fortjent’ i fodbold – vinderen har altid ret.

Nykøbing FC-drengene havde kampen igennem flot opbakning fra mange medrejsende NFC-fans, og Lars Pleidrup var ked af, at holdet ikke kunne præmiere den gode vokale opbakning med tre point.

– Fansene var fænomenale i dag – det var høj klasse. Vi hører dem hele kampen igennem, og det er vel nærmest først, da Næstved scorer, at vi opdager, at vi er på udebane. Det er virkelig fedt, at de bakker os op i tykt og tyndt.

Næste, og sidste, opgave i efteråret er næste søndag, hvor vi hjemme tager imod Viborg FF og vores tidligere spiller, Jakob Bonde. Den kamp spilles 13:45 i CM Arena.