Seneste nyt

Pleidrup: Vi kigger allerede fremad

af

Nykøbing FC-anfører Lars Pleidrup var efter gårsdagens nederlag til Fredericia en skuffet mand. Allerede nu kigges der dog frem mod næste weekends vigtige kamp mod Thisted.

Søndag eftermiddag blev det til et 2-0-nederlag til Fredericia på Monjasa Park.

Nykøbing FC kom bagud tidligt i kampen, og derfra var det op ad bakke for Lars Pleidrup og resten af det blåklædte udehold. Anfører Lars Pleidrup ærgrer sig over nederlaget og måden det skete på.

– Vi skal lade vær med at lukke dem ind i kampen på den måde, som vi gør. De får jo kampen, som de gerne vil, og så kan de stille sig lidt ned og køre på omstillinger. Vi manglede bevægelighed, idéer og bedre beslutninger.

– Jeg synes ikke rigtigt, at vi formår at få spillet over på vores præmisser. I nogle perioder ser det fint nok ud, men vi bliver jo ikke rigtigt farlige. I stedet får de en masse omstillinger, som de desværre får lukket kampen på, fortæller Lars Pleidrup.

Nykøbing FC’s næste opgave er en hjemmekamp mod Thisted, og det er en kamp, som Lars Pleidrup allerede har øjnene rettet mod.

– Vi er selvfølgelig overordnet set skuffede over, at vi taber i går – og det skal vi også være. Nu skal vi have analyseret kampen og set lidt video af de ting, vi gør forkert og de ting vi trods alt også gør rigtige i især første halvleg, og så er det ellers bare at kigge fremad.

– Vi kunne bruge dagen i går på at ærgre os og få kampen ud af kroppen. I dag kigger vi allerede frem mod næste søndag, hvor vi har en vigtig kamp mod Thisted, slutter Pleidrup.