Seneste nyt

Pleidrup: Thisted vejrer morgenluft

af

Anfører Lars Pleidrup har respekt for Thisted, der har vundet deres seneste to kampe, hvorfor han kalder på stor koncentration hele vejen rundt om holdet.

Søndag danner Sparekassen Thy Arena i Thisted rammen om et vigtigt opgør for Nykøbing FC, der skal op på hesten igen efter de seneste ugers svigtende resultater.

Modstanderen er Thisted FC, der har vundet deres seneste to kampe over henholdsvis FC Helsingør og Lyngby BK, hvorfor anføreren da også forventer en ny tæt kamp mod Thisted-mandskab, der er sprængfyldt med selvtillid.

– Thisted har haft medvind på det seneste, og de vejrer morgenluft efter to sejre på stribe. De vil helt sikkert komme ud og forsøge at udnytte deres momentum, og at vi ikke selv har haft de ønskede resultater på det seneste, men det er vi heldigvis klar til at håndtere.

– Selvom vi har leveret under evne på det seneste, så har vi stadig en stærk grundtro på vores egne evner. Vi har flere gange i denne sæson vist, hvad vi er lavet af, og det skal vi finde frem igen på søndag, så vi kan komme tilbage på sporet med tre point.

Nykøbing FC vandt tidligt på sæsonen med 2-0 på udebane mod Thisted, men hvis den præstation skal gentages, kræver det ifølge anføreren stor koncentration og disciplin.

– Vi har lukket alt for mange mål ind på det seneste på grund af personlige fejl og sløseri i vores indbyrdes aftaler. Vi har kigget hinanden i øjnene i truppen og sagt, at vi på søndag finder tilbage til den koncentration og disciplin, som vi har stået for i størstedelen af sæsonen. Lykkes vi med det, så er jeg heller ikke i tvivl om, at vi har kvalitet nok til at tage en sejr mod Thisted, slutter Pleidrup.

Der er kickoff i Sparekassen Thy Arena klokken 13:45, og du kan følge kampen via vores Beierholm-liveopdatering på Facebook.