Seneste nyt

Pleidrup: Stærkt 2021 skal sluttes godt af

af

Lars Pleidrup og resten af NFC-holdet har leveret et flot efterår. I morgen skal det rundes af med manér.

En plads i top-seks og en historisk pokalsejr over F.C. København er den øjeblikkelige status på efterårssæsonen for Nykøbing FC.

Med en status som oprykker fra 2. division og en erklæret målsætning om at etablere sig i rækken, må det siges at være godkendt, men for Lars Pleidrup og resten af holdet gælder det om at slutte godt af i morgen mod Vendsyssel.

– 2021 har på mange måder været fantastisk for os med en oprykning, en stor pokalsejr foran et fyldt Lollands Bank Park og ikke mindst et rigtig fornuftigt halvt år i NordicBet Ligaen. Nu skal vi ud og gøre det færdigt i morgen mod Vendsyssel, så vi kan gå på vinterpause med en rigtig god fornemmelse i kroppen, siger Pleidrup inden, at han uddyber.

– Det er en utrolig vigtig kamp for os som hold og klub. Vi føler, at vi er kommet rigtig langt, og det skal vi ud at bevise en sidste gang i 2021.

Senest NFC mødte Vendsyssel FF var helt tilbage i starten af august, hvor det efter et tæt opgør blev 1-1.

Selvtilliden fra en række flotte resultater hjemme i Lollands Bank Park, får dog Pleidrup til at rette blikket mod tre point.

– Der er ingen tvivl om, at Vendsyssel er et andet sted, end sidst vi mødte dem. De er et godt hold med masser af dygtige spillere. Når det er sagt, så har vi dog en utrolig stor tro på os selv – specielt hjemme i Lollands Bank Park, hvor vi håber på stor opbakning for sidste gang i år. Vi går benhårdt efter de tre point, så vi kan sende fansene glade hjem på vinterpause, slutter Pleidrup.

Du kan købe din billet til morgendagens kamp på nfc.eventii.dk. Køber du i dag sparer du 25,- kr på voksenbilletter.