Seneste nyt

Pleidrup: Skal fortsætte de gode takter

af

Nykøbing FC er kommet godt fra land i træningskampene, og det skal følges op i morgen eftermiddag ude mod Middelfart.

To uafgjorte kampe og en sejr mod stærke modstandere er facit efter årets første tre træningskampe.

Lørdag gælder det den næstsidste træningskamp inden turneringsstart og denne gang går turen til Fyn, hvor Middelfart venter. Anfører Lars Pleidrup satser på, at holdet kan fortsætte de gode takter.

– Jeg synes, at det har været tre gode træningskampe for os. Der har naturligvis været meget fokus på det fysiske, men jeg synes også, at vi rent spillemæssigt er faldet hurtigt tilbage til, hvor vi slap i efteråret. De indbyrdes relationer er godt på vej til at være på plads igen, og nu skal vi bruge de sidste to træningskampe til at komme yderligere op i tempo, siger anføreren.

Spillet har været tilfredsstillende i de tre første træningskampe, men der er ifølge den rutinerede back især et sted, hvor der nu skal lægges på.

– Vi vil gerne være endnu mere chanceskabende og skarpe på banens sidste tredjedel. Det er naturligt, at der mangler lidt der endnu, men det er et fokusområde her i den begyndende afslutning på opstarten. Vi har knoklet på træningsbanen i den her uge, og det skal man selvfølgelig gerne kunne se, når vi i morgen møder Middelfart, slutter Pleidrup.

Der er kampstart 14:00, og der vil løbende komme opdateringer fra kampen på vores Instagram-story, men husk, at du også kan se kampen live her.