Seneste nyt

Pleidrup: Nogle gange rammer jeg den bare lige i røven

af

Lars Pleidrup scorede i går et mindeværdigt mål. Anføreren glæder sig over sejren og over målet, der ifølge ham selv var et af hans bedre.

Ikke mange havde levnet Nykøbing FC de store chancer, da modstanderen i går hed Vejle på udebane.

Internt vaklede troen på succes dog ikke og selvom det holdt hårdt undervejs, kom de tre point da også med hjem til Lolland-Falster.

– Vi havde før kampen en tro på, at vi kunne tage alle tre point, men det er ingen hemmelighed, at det også holdt hårdt undervejs. Der var rigtig gode momenter undervejs, og dem skal vi bygge videre på. Specielt i de første 20 minutter havde vi fuldstændig styr på Vejle, og vi kom også foran med 2-0 der. Så kom der lidt uro på holdet, og de får trykket os godt tilbage. Det er svært at komme ud af igen, men vi gik alligevel til pause med 3-0.

– Anden halvleg var lidt et stormløb mod os, fordi de investerede helt vanvittigt i deres offensiv, og det havde vi lidt svært ved at spille os ud af. Når det lykkedes, spillede vi os så til gengæld også frem til fine muligheder næsten hver gang, siger Lars Pleidrup inden, at han fortæller om den hæsblæsende afslutning på kampen.

– Det blev selvfølgelig lidt ekstra spændt, da de scorede til 2-3, men jeg synes ikke, at vi gik i panik som vi som hold tidligere har gjort. Vi holdt hovedet koldt og fik svaret igen kort efter, og det var rigtig vigtigt. Efter det mål kunne man godt se, at de ikke troede på det længere, siger anføreren.

Nykøbing FC have ikke siden 2003 vundet i Vejle, og det var derfor en monumental sejr for holdet, der i alle 93 minutter ydede en forbilledlig arbejdsindsats. Anføreren glædede sig da også umiddelbart efter kampen også lidt ekstra over sejren.

– Alle kampe er sjove, men det er klart, at en kamp på et lidt større stadion og med lidt flere tilskuere end normalt, så er det ekstra sjovt at tage sådan en sejr her.

Ekstra sjov var kampen også for Lars Pleidrup, fordi han kom på måltavlen, og det var ikke et hvilket som helst mål. Målet bragte minder til, hvorfor anføreren i sin tid blev døbt ’Krydsermissilet fra Væggerløse’, da han flot krøllede bolden helt op ’krydset’ uden chance for Vejles målmand.

Selv indrømmer Pleidrup gerne, at det var et af hans bedre mål i karrieren.

– Chris giver mig en bold, og jeg når ikke at tænke, at målmanden står forkert placeret, men jeg sparker bare på den, og så går den ind. Det er ikke fordi jeg træner den dag ud og dag ind, men nogle gange, rammer jeg den bare lige i røven.

– Jeg har scoret et hav af mål gennem tiden, og jeg kan snart ikke huske dem alle sammen, men det her må nok være et af de bedre, slutter han med et smil på læben.

Næste opgave for Nykøbing FC og Lars Pleidrup er på onsdag, hvor Holbæk venter i 1. runde af Sydbank Pokalen.