Seneste nyt

Pleidrup: Mange gode ting at tage med

af

Anfører Lars Pleidrup og resten af Nykøbing FC spillede lørdag eftermiddag 2-2 mod Næstved i en træningskamp. Anføreren mener, at der var flere gode ting at tage med fra opgøret.

Nykøbing FC besøgte lørdag eftermiddag Næstved i en træningskamp, der efter en hård fysisk dyst endte 2-2.

Nykøbing FC havde undervejs en 2-0-føring, hvorfor slutresultatet kan virke en smule ærgerligt. Anfører Lars Pleidrup mener dog alligevel, at der var positive elementer at tage med fra lørdagens testkamp.

– “Der var gode momenter og sekvenser i kampen, som vi bestemt kan bygge videre på, men der er også noget, der er mindre godt, som vi skal tage hjem på træningsbanen og arbejde videre med”.

– “Vi får lagt et rigtig godt pres i de første 20-25 minutter. Der er de vel nærmest ikke på vores banehalvdel. I den periode sidder vi på dem, som vi gerne vil, men derefter slækker vi måske en anelse på det, og så scorer de. Det er ikke fordi, at det er grelt i dag, men vi skal blive bedre til at forsvare os og stå imod i de perioder, hvor vi måske ikke lige har momentum”, siger Lars Pleidrup, inden han dog blåstempler præstationen.

– “Der er flere af os, der stadig er lidt rustne og lige skal have banket det sidste af, men samlet set var der mange gode ting at tage med. Nogle af de unge spillere får også budt rigtig flot ind – så det var en fin test”, slutter anføreren.

Nykøbing FC spiller næste træningskamp på fredag, hvor opgaven hedder FC Roskilde på udebane.