Nyt fra netværketSeneste nyt

Partnere og NFC-truppen overværede Danmark – Tunesien i biografen

af

Nykøbing FC’s mange partnere var tirsdag inviteret i biografen for at overvære Danmarks første kamp ved VM. Med var også den samlede NFC-trup. 

Der var inviteret til regulær fodboldfest i , da Nykøbing FC havde inviteret partnere og den samlede NFC-trup i biografen for at se Danmarks første kamp ved VM.

Resultatet på grønsværen i Qatar blev ikke som håbet, men arrangementet var nu alligevel hyggeligt, og der var både plads til at få en snak med spillerne, netværke indbyrdes og blive lidt klogere på livet som landsholdsspiller, da både Claus Jensen og Ole Jakobsen gav et interview umiddelbart før kampen.

Ved ankomst stod Sportcaféen klar med flæskestegssandwich, og der blev taget godt fra af både spillere og sultne fodboldspillere, der lige var kommet fra træning.

Efterfølgende gik alle ind i Sal 2, hvor der ventede interviews med manager Claus Jensen, en VM-quiz og ikke mindst en snak med vores U18-landsholdsspiller Ole Jakobsen, som kom direkte fra lufthavnen efter en god tur med landsholdet til Kroatien.

Tak for Jyske Bank, Advodan og Beierholm for at støtte op om arrangementet, så vi kunne tilbyde øl, vand, sandwich og popcorn til alle deltagere.