Nyt fra netværketSeneste nyt

Parfumeri Ham og Hende øger engagementet i Nykøbing FC

af

Vores mangeårige og trofaste partner Parfumeri Ham og Hende ikke blot forlænger, men øger også deres engagement i hele Lolland-Falsters hold.

Lolland-Falsters bedste parfumeri finder du i Jernbanegade 1 i Nykøbing Falster.

Her ligger Parfumeri Ham og Hende, der siden 1999 har leveret dufte, cremer og velvære – både til ham og hende.

I Nykøbing FC har vi også haft stor glæde af Parfumeri Ham og Hende, da de igennem en lang årrække har været en trofast medspiller i vores partnernetværk. Vi er derfor utroligt glade for at kunne offentliggøre, at de nu ikke blot fortsætter, men også øger deres engagement i det lokale fodboldflagskib.

Det store engagement er dog så langt fra en ny ting, da indehaver af Parfumeri Ham og Hende, Alice Sørensen, også har ageret værtsfamilie for NFC-spillere således, at de kunne falde godt til på landsdelen.

Alice Sørensen glæder sig over at kunne bidrage på flere fronter.

– Vi er først og fremmest partnere i Nykøbing FC, fordi vi tror på projektet, og fordi vi rigtig gerne vil være med til at fodbolden på Lolland-Falster vokser. Så vi er meget glade for, at vi kan bidrage, siger Alice Sørensen inden, at hun fortsætter.

– Vi har været super glade for at være værtsfamilie, da vi synes, at det er vigtigt, at de unge spillere falder til på landsdelen. Vi har samtidig fået en helt anden relation til spillerne, og man følger dem samt bliver en del af det hele på en anden måde. Jeg kan kun opfordre til, at man er åben for at blive værtsfamilie, slutter hun.

Vil du læse mere om Parfumeri Ham og Hende, finder du deres hjemmeside her.