Nyt fra netværket

Papir & Kontorcentret er ny partner i Nykøbing FC

af

Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre Papir & Kontorcentret som ny partner i Nykøbing FC.

I 50 år har Papir & Kontorcentret ligget på Belgiensvej 4 i Nykøbing Falster og lige så længe, har de været garant for kvalitet, når det kom til kontorartikler og tryk.

Papir & Kontorcentret har før været partnere i Nykøbing FC, men efter en lille pause, er de nu til stor glæde for begge parter tilbage i folden.

– Vi har valgt at gå med i Nykøbing FC, fordi vi tidligere har været med i klubben, og fordi vi synes, at det er et rigtig godt projekt. Ovenikøbet har vi en rigtig stor interesse for fodbold, og da jeg også er med omkring NFC 55+, så er det meget naturligt for os at bakke op om klubben.

– Vi håber på det bedste for klubben og på, at målsætningen om at få Superligaen til landsdelen holder stik. Det er et meget sympatisk projekt, og det betyder også meget for os, at der er stor fokus på lokalmiljøet fra klubbens side, siger indehaver Lennart Magnusson, der for 50 år siden startede Papir & Kontorcentret.

Over årene har papir og kontorbranchen udviklet sig, men Papir & Kontorcentret har også sørget for at følge udvikling.

– Vi laver hovedsageligt tryk på skilte samt storformatprint såsom gadeskilte og reklamer. Vi har også en del kopitryk og tekstiltryk.

– Kontorartikler er trådt lidt i baggrunden. Tiderne er jo skiftet lidt, så vi har udviklet os til nærmere at være halvt reklamebureau og halvt skiltefabrik. Tiderne skifter, og det er med at følge med i udviklingen, slutter Lennart Magnusson, der driver firmaet med sin søn Frederik Magnusson.

På billedet ses de to indehavere Lennart og Frederik Magnusson.

Du finder Papir & Kontorcentrets hjemmeside her.