Seneste nyt

Overtidsscoring kostede sejren mod HB Køge

af

Det lignede, at Nykøbing FC skulle tage alle tre point mod HB Køge, men en scoring fire minutter inde i overtiden til 2-2 kostede to point.

Operationen lykkedes, men patienten døde, da Nykøbing FC søndag eftermiddag mødte HB Køge og spillede 2-2.

Jens Olsen havde i dagens anledning skiftet formation til 3-5-2, og det skifte skulle vise sig at blive ganske nyttigt, da HB Køge i store dele af kampen havde svært ved at skabe chancer.

Det var ellers HB Køge, der startede bedst, da de var mest på bolden og fik udnyttet den store medvind de havde i ryggen til at presse Nykøbing FC langt tilbage på banen. Chancer kunne de dog ikke skabe og et langskud efter små 10 minutter var, hvad det kunne blive til i denne fase af kampen.

I stedet spillede Nykøbing FC sig bedre ind i kampen og efter 22 minutter kom føringsmålet da også, da Mikkel Dahl kunne heade et følt Delord-indlæg ind bag Andreas Hansen i HB Køge-målet.

HB Køge var herefter atter mest på bolden, men Nykøbing FC lurede på omstillinger og var af flere omgange tæt på at kunne komme frem til store chancer.

Sebastian Koch var ofte impliceret, og den lynhurtige kant – der i dag spillede højre wingback – spillede generelt en flot kamp.

Efter 43 minutter kom HB Køge til deres første afslutning på mål, da Rochester tog chancen fra distancen og tvang Sebastian Olsen ud i en flot redning helt oppe under overliggeren.

Forsøget kastede et hjørnespark af sig, og det skulle ende med at koste en udligning. Bolden dumpede ned i feltet og efter flere forsøg på at cleare bolden ud af det trængte felt, endte bolden med at ramme HB Køges angriber Martin Koch Holsted således, at bolden gik ind bag Sebastian Olsen til 1-1.

Minuttet efter var Nykøbing FC alligevel tæt på at kunne bringe sig i front til pausen, men Anders Dues afslutning på Mikkel Dahls fine indlæg manglede lige det sidste.

Dermed gik holdene til pause med 1-1.

Efter pausen leverede begge hold en ganske kontrolleret indsats, og i de første 20 minutter så kampen derfor ikke mange chancer. Tættest på var HB Køge, da de forsøgte fra distancen, men afslutningen ramte i stedet De Grønne Bussers medbragte bus bag det ene mål.

Nykøbing FC skulle dog kort efter det vildfarne langskud atter tage teten i kampen. Sebastian Koch tog et godt rush op ad højrekanten, hvorefter han fandt indskiftede Nicolai Jessen helt fri foran mål.

Rødby-drengen afsluttede, fik forsøget blokeret, men afsluttede så flot første gang på returen, så Andreas Hansen i målet ikke havde en jordisk chance for at redde forsøget. Dermed var NFC atter i front.

HB Køge sendte herefter store Erik Törnros ind i angrebet, og det varslede et lettere tungt HB Køge pres med mange lange og høje bolde.

Det håndterede Nykøbing FC’s tremandsforsvar ganske fint, og Køge-mandskabet kom aldrig rigtig frem til åbne chancer.

I stedet fik Nykøbing FC af flere omgange muligheden for at lukke kampen. Først fik Jakob Bonde et forsøg på et indirekte frispark i feltet blokeret til hjørne og minutter senere havde også Mikkel Dahl en stor chance for at lukke og slukke kampen. Hans afslutning på det flotte opspil fra Koch og Berner manglede dog det sidste.

Alligevel lignede det dog en sejr til Nykøbing FC, men fire minutter inde i dommerens tillægstid endte det alligevel med en ærgerlig udligning fra HB Køge.

Martin Koch Helsted var hurtigst over en retur fra en god redning af Sebastian Olsen, hvorfor han kunne score sit andet mål i kampen og gøre det til slutresultatet – 2-2.

Dermed måtte Nykøbing FC nøjes med et enkelt point på trods af en flot indsats.