Seneste nyt

Oscar Fuglsang og Nykøbing FC forlænger til sommeren 2023

af

Nykøbing FC har forlænget lejeaftalen med Oscar Fuglsang frem til slutningen på sæsonen.

På sommertransfervinduets sidste dag kom talentfulde Oscar Fuglsang til på en lejeaftale, der løb frem til årsskiftet.

Det er med stor glæde, at vi nu kan offentliggøre, at vi nu har forlænget lejeaftalen, hvorfor vi har glæde af Oscar Fuglsang frem til udgangen af indeværende sæson.

Manager Claus Jensen glæder sig over forlængelsen af samarbejdet.

– Oscar har fra dag et gjort en forskel for os i defensiven, og samtidig kan man se, at han stadig udvikler sig nærmest fra kamp til kamp. Han er en rigtig talentfuld spiller med en fantastisk attitude, så jeg er naturligvis enormt glad for, at vi nu også råder over Oscar i foråret, siger Claus Jensen.

Oscar Fuglsang er hurtigt gået ind og er blevet en vigtig del af NFC-holdet, og selv glæder han sig også over, at han nu kan spille sæsonen færdig i NFC.

– Jeg har været utrolig glad for min første tid i NFC, og det har været det helt rigtige step for min karriere både på og udenfor banen. Alle de mange skønne og dygtige mennesker i klubben har virkelig gjort det nemt for mig at falde godt til. Det var derfor også lidt en no-brainer for mig at forlænge aftalen frem til sommer, siger Oscar Fuglsang inden, at han fortsætter.

– Jeg synes virkelig, at det er et spændende projekt, som NFC er i gang med, og jeg vil rigtig gerne vær én del af det. Det klokkeklare mål for den sidste halvdel af sæsonen er selvfølgelig at blive i NordicBet Ligaen, hvor jeg synes, at vi hører til. Det skal ske gennem vores stærke kollektiv, som jeg nu heldigvis kan sige, at jeg stadig er en del af, slutter Fuglsang.

Oscar Fuglsang står noteret for foreløbigt 11 kampe for NFC.