Seneste nyt

Opråb til eksil-sydhavsboere: Kom til pokalbrag i Gentofte

af

I dag klokken 18:30 støder Nykøbing FC og HIK sammen i Sydbank Pokalen. Har du Nykøbing FC og Lolland-Falster i hjertet, så kom til Gentofte og hjælp drengene til avancement. 

Det er ingen hemmelighed, at der bor mange fra Lolland-Falster i hovedstaden. Måske er man flyttet væk med familien som barn, måske er man flyttet som ung for at få luftforandring eller måske er man endda flyttet væk fra Sydhavsøerne som voksen af arbejdsmæssige årsager.

Uanset hvorfor du nu er rykket mod hovedstaden, så har du stadig det til fælles med fastboerne på Lolland-Falster – Lolland-Falster sidder stadig dybt i dig.

De åbne vidder, sammenholdet og ikke mindst søndage eftermiddage i CM Arena bringer minder frem, og det er de følelser vi sammen skal hylde i Gentofte i aften, når hele Lolland-Falster hold spiller pokalbrag mod HIK.

Vi har set det før, når vi spiller i København og omegn – der er masser af Nykøbing FC-fans, og opbakningen imponerer gang på gang omgivelserne og ikke mindst Nykøbing FC-spillerne for hvem opbakningen ikke kan overvurderes.

Lad os sammen gøre det igen og vise HIK, hvordan Lolland-Falster ser ud, når vi står sammen!

Alle mand til Gentofte!

Information om kampen:                                                                                                                                                                                                                                           

HIK – Nykøbing FC

Onsdag d. 12. September, 19:30.

Gentofte Stadion.

Adresse: Ved Stadion 14A, 2820 Gentofte.

#SammenOm2020