Seneste nyt

Opfordring til eksil-sydhavsboere: Kom i Sundby Idrætspark og støt hele Lolland-Falsters hold

af

Endelig er der point på spil igen, og vi har brug for DIN støtte i Sundby Idrætspark.

I dag går det løs i Sundby Idrætspark, når vi tager hul på et historisk spændende forår for fodbolden på Lolland-Falster.

Ikke siden 1980’erne har det duftet mere af et hold fra Lolland-Falster i Danmarks fornemmeste fodboldselskab, end det er tilfældet nu. Skal vi tage næste skridt, kræver det dog DIN opbakning – både på hjemmebane, men også når vi spiller på udebane.

Når vi spiller i Københavnsområdet, er vi altid begunstiget af en stort fremmøde af folk, der af den ene eller anden årsag er flyttet fra Lolland-Falster, men som stadig har landsdelen og Nykøbing FC i hjertet.

Gang på gang imponerer vi det pågældende hjemmehold i hovedstadsområdet med et stort fremmøde af Nykøbing FC-fans, og den tradition skal fortsættes i dag, så drengene på banen kan få stor opbakning.

Lad os gøre det igen! Lad os vise, hvordan Lolland-Falster ser ud, når landsdelen står sammen – uanset om du kommer i bus fra sydhavsøerne eller bor i hovedstaden. Lad os sammen støtte Nykøbing FC og fodbolden på Lolland-Falster, så vi for første gang i næsten 40 år kan presse på for atter at være i Danmarks fornemmeste fodboldselskab.

Det hele starter i dag, når vi samles på lægterne i Sundby Idrætspark under én fælles fane – Lolland-Falster-fanen.

ALLE MAND TIL SUNDBY IDRÆTSPARK.

Fremad Amager – Nykøbing FC.

Søndag 03.03.19.

13:45 i Sundby Idrætspark.