Seneste nyt

Olsen glæder sig over veloverstået hårdt program

af

Nykøbing FC spillede søndag eftermiddag tredje kamp på en uge, da det blev til 0-0 mod Esbjerg fB. Cheftræneren glæder sig over, at man er sluppet ubesejret gennem det hårde program.

For en uge siden ventede et program med en udekamp i Thisted og hjemmekampe mod henholdsvis Esbjerg fB og topholdet Vejle BK.

Efter dagens 0-0-kamp mod Esbjerg fB står det klart, at Jens Olsens tropper er gået ubesejret gennem perioden med de mange spilleminutter i benene, og det glæder cheftræneren.

– Det er rigtig positivt, at vi har håndteret tre kampe på en uge, som vi har. Vi havde det samme energiniveau som Esbjerg kampen igennem, og det på trods af, at de har en rigtig bred trup og et fuldtidssetup. Jeg var spændt på, om vi kunne bevare koncentrationen og det høje niveau af disciplin, når vi blev lidt trætte, men det lykkedes vi rigtig flot med, siger Jens Olsen, inden han fortsætter.

– Jeg synes, at vi er sluppet godt igennem det hårde program. Hvis nogen havde sagt, at vi ville lave fem point i de kampe, så tror jeg måske, at jeg trods alt havde taget imod det. Jeg ærgrer mig dog stadig over, at vi ikke har fået syv eller ni, fordi det har vi faktisk spillet til – skarpheden hare bare manglet foran mål.

Nykøbing FC var i dag tættest på sejren i opgøret mod Esbjerg, og den ellers positive cheftræner kan da heller ikke lade vær med at ærgre sig over, at det ikke blev til tre point.

– Jeg synes, at vi burde have taget alle tre point, men det er altid svært at snakke om fortjent eller ufortjent. Esbjerg var måske lidt bedre spillende i dag, men vi har jo med afstand de tre største chancer i kampen, og Esbjerg har vel kun en enkelt. På den baggrund er jeg irriteret over, at vi ikke vinder.

– Ligesom mod Vejle i onsdags, så er vi ikke skarpe nok oppe foran. Vi skal lave nogle flere mål, så vi får udbytte af de flotte indsatser, som jeg synes, at vi laver. På mange parametre, var det jo en flot indsats i dag, fortæller Jens Olsen, der føler, at holdet har lagt på i den senere tid.

– Jeg synes, at vi har lagt på i forhold til at håndtere nogle hold, der kommer og vil styre kampen. Vores fysiske niveau, disciplinen når vi forsvarer os og aggressiviteten på banens sidste tredjedel, der gør, at vi kommer frem til mulighederne, synes jeg er værd at fremhæve i dag, slutter Olsen.

Næste opgave for Nykøbing FC er endnu en hjemmebanekamp, da FC Roskilde søndag d. 5. november gæster Nykøbing F. Idrætspark.