Seneste nyt

Oliver Angus kommer til

af

Der er 18.963 mænd i Danmark der hedder Oliver. Der er i alt 10 der hedder Angus til efternavn, men ganske givet kun én der hedder Oliver Angus. Netop Oliver Angus er ny Nykøbing FC spiller, og han har allerede indledt træningen med bjørnene.

Hans plads på banen er højre back, han kommer fra AB, hvor han tidligere på måneden ophævede sin kontrakt han, for som han siger:
– Jeg ophævede min kontrakt i AB, uden rigtig at vide hvad jeg skulle. Jeg havde behov for at tænke mig om. Jeg havde så nogle gode snakke med Claus (Manager Claus Jensen), men også med Tobias Brogaard, og det med at spille for en by, hvor sammenholdet og fodboldklubben betyder rigtig meget er noget som tænder mig. Derudover har jeg en del familie i byen, og det betød også noget for min beslutning, siger Oliver Angus og fortsætter;
– Det har ikke haft den helt store betydning at truppen er ung. Er man god nok, er man også gammel nok.

Smilene var brede hos både Manager Claus Jensen og Oliver Angus da kontrakten blev skrevet under.

– Hvad forventer du af opholdet i Nykøbing FC?
– Benhårdt arbejde først og fremmest. Sportsligt vil jeg gerne være med til at spille holdet tilbage til Nordicbetligaen, hvor jeg mener holdet hører hjemme. Det bliver dog ikke nogen walk-over da 2 Division er stærk.

Udover AB har 23 årige Oliver Angus også spillet i klubberne FC Nordsjælland og HIK. Ungdomsårene blev tilbragt i AB.

– Hvordan har du det med at møde netop AB i første kamp?

– Det bliver sjovt, siger Oliver med et grin. Jeg vil også juble hvis jeg scorer.

Claus Jensen: Angus er spilintelligent
Manager Claus Jensen glæder sig meget over kontrakten med Oliver Angus, som styrker kvaliteten og konkurrencen i truppen yderligere.

– Oliver har fået en god fodbold uddannelse i blandt andet FC Nordsjælland og derefter fået en masse god erfaring i 2. Division i både HIK og senest i AB, hvorfra vi kender ham rigtigt godt, udtaler Claus Jensen og fortsætter;

– Oliver er spilintelligent, dygtig teknisk, hårdtarbejdende og ambitiøs og kommer med en masse energi og vilje i sit spil og som person. Han passer rigtigt godt ind i vores tekniske og offensive spillestil, slutter Claus Jensen.

Oliver Angus har skrevet kontrakt for en sæson. Han nåede at få 33 kampe for AB.