Seneste nyt

Ole Jakobsen: Vi kan tage en masse med

af

17-årige Ole Jakobsen scorede i gårsdagens kamp mod SønderjyskE, hvor han på trods af nederlaget mener, at holdet kan tage meget positivt med videre.

Det var lige ved og næsten for NFC, da det i går blev til et snævert 1-2-nederlag til SønderjyskE efter forlænget spilletid.

Efter kampen var spillerne helt naturligt skuffede, men målscorer Ole Jakobsen var hurtig til at tænde det lange lys.

– Lige nu er vi selvfølgelig skuffede. Vi føler, at det lige så godt kunne have været os, der nu stod i kvartfinalen, men sådan skulle det ikke være.

– Jeg synes, at vi spillede en god kamp, hvor vi kan tage en masse med. SønderjyskE er et rigtig godt hold, men vi formåede at presse dem hen et sted, hvor det lige så godt kunne have været os, der tog sejren. Det må vi tage med os, siger Jakobsen.

Ole Jakobsen fik chancen fra start, og efter et kvarter grab han den ved at udligne til 1-1.

Selv lægger den unge offensivspiller ikke skjul på glæden ved at spille i Lollands Bank Park og ikke mindst score.

– Det er selvfølgelig en fed fornemmelse at rende rundt inde i Lollands Bank Park, og jeg føler også sagtens, at jeg kan være med på niveauet, siger Jakobsen, inden at han forklarer sit mål.

– Målmanden og forsvaret får ikke kommunikeret, og jeg tror på muligheden hele vejen. Så jeg får prikket bolden udenom målmanden, og så var det nok mit nemmeste mål nogensinde derfra. Man skal opsøge mulighederne, og det er jeg selvfølgelig tilfreds med, at jeg gjorde, slutter han.

Næste opgave for Ole Jakobsen og resten af holdet er på lørdag, hvor der er dømt arvefjendeopgør i Lollands Bank Park.

Du kan købe din billet til kampen på nfc.eventii.dk.