Seneste nyt

Ole Jakobsen: Har drømt om de store scener

af

17-årige Ole Jakobsen har fået spilletid i samtlige af NFC’s tre første kampe i denne sæson, og nu glæder han sig til mødet med Vejle Stadion.

Ole Jakobsen er på rekordtid blevet en fanfavorit i Lollands Bank Park, hvor han med sit evige arbejdsraseri og blik mod mål, altid går ind og påvirker kampene på en positiv facon.

Selv er han også glad for den start, som han personligt har fået på sæsonen.

– Det er kæmpestort for mig at være blevet en mere etableret del af førsteholdet allerede. Jeg er rigtig glad for den tillid, der bliver vist til mig både fra trænerne, men også fansene. Deres opbakning betyder alt, og jeg arbejder hver dag på at betale tilbage, siger Jakobsen.

I morgen venter en af de måske største kampe i Ole Jakobsens endnu korte karriere, når turen går til Nørreskoven, hvor Superliga-nedrykkerne fra Vejle BK venter.

Vejle har i Oles levetid primært præsteret på NordicBet Liga-niveau, men alligevel kender han historien og det flotte stadion i Nørreskoven, hvorfor han glæder sig til besøget.

– Det bliver en mega fed kamp og en lige så fed oplevelse at spille på Vejle Stadion i en NordicBet Liga-kamp. Jeg tænker, at der kommer rigtig mange mennesker, og jeg har altid drømt om at komme til at spille på så store scener som overhovedet muligt. Så Vejle Stadion er en rigtig god start, siger Ole med en glimt i øjet, inden at han fortæller om sine tanker om kampen.

– Vejle har set godt ud i deres første kampe, og det bliver ikke en nem kamp for os. Når det er sagt, så er vi NFC, og i NFC, der tror vi altid på os selv og på, at vi kan slå, hvem vi står overfor. Jeg er sikker på, at det bliver en fed kamp, slutter han.

Der er kampstart i morgen kl. 15:00, og du kan som altid følge kampen på Viaplay, Radio Sydhavsøerne eller via vores egen liveopdatering på Facebook.