Seneste nyt

Ole Jakobsen: En helt vild følelse

af

17-årige Ole Jakobsen blev i går matchvinder mod FC Helsingør, og det var ifølge ham selv en vild oplevelse.

Det lignede en pointdeling i sæsonens sidste kamp, da uret i går rundede 90 minutter på Helsingør Stadion.

En ung Nykøbing-knægt ville det dog anderledes, da han i tillægstiden bankede et perfekt tempereret aflæg fra Mikkel Juhl i nettet til 2-3-sejren over FC Helsingør.

Efter kampen havde matchvinderen naturligvis en vild følelse i kroppen.

– Jeg har det fantastisk. Det er helt ufatteligt at score mit første seniormål allerede som 17-årig. Det er en vild følelse, og jeg nyder det bare rigtig meget, siger Ole, inden at han uddyber situationen.

– Jeg tænkte egentlig ikke så meget. Jeg tænkte bare, at jeg skulle ramme målet, og så skulle den nok komme ind på en eller anden måde. Det gjorde den så heldigvis også.

Jakobsen kom på banen med to andre Nykøbing-drenge i form af Lucas Nyman og Simon Madsen, og det betød ifølge ham noget specielt at kunne vende kampen på hovedet med andre unge talenter.

– Først fik jeg en melding om, at jeg skulle ind og have 10-15 minutter, men så skulle jeg pludselig ind. Jeg fik at vide, at jeg bare skulle gå ind og brænde banen af, så det tænkte jeg bare, at jeg skulle gå ind og gøre.

– Det var mega fedt at komme ind samtidig med både Simon og Lucas. Vi er lidt i samme båd, og det er fantastisk at klubben tror så meget på os unge. Det var specielt at komme ind sammen med dem, og ikke mindst at kunne juble sammen ved 2-3-målet, siger Jakobsen.

Ole Jakobsen har stadig U-kampe tilbage, inden at den står på sommerferie, men han ser allerede frem mod at fortsætte eventyret på førsteholdet efter sommerpausen.

– Jeg glæder mig allerede til næste sæson. Sommeren skal bruges til at bygge endnu mere på formen, og så skal jeg ellers bare hele tiden suge til mig i den her fantastiske klub, slutter han.

Ole Jakobsen står nu noteret for tre kampe og ét mål for NFC’s førstehold.