Seneste nyt

Ørslev fodbold – ny samarbejdsklub

af

Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre Ørslev Fodbold er ny samarbejdsklub i Nykøbing FC.

Endnu en klub kan nu føles til på listen over samarbejdsklubber til Nykøbing FC.

– Efter at have besøgt Ørslev GIF og været i dialog gennem en længere periode står man tilbage med et billede af en klub, der har en stærk kultur med sunde værdier, drevet af passionerede mennesker. Det er også en klub med ambitioner om at udvikle sig yderligere og skabe et endnu bedre miljø i børne – og ungdomsfodbold. Vi er derfor stolte over Ørslev GIF har valgt at være samarbejdsklub med NFC, udtaler Søren Christensen fra Nykøbing FC og fortsætter;

– Gennem samarbejdet kan vi sparre om det gode børnemiljø og tilbyde forskellige muligheder for træner- og spillerudvikling. Forhåbentlig kan vi være med til at styrke Ørslev GIF’s ambition om at skabe en breddeklub, der formår at fastholde spillere hele vejen op og samtidig tilbyde spillere med særlige forudsætninger at komme i et forløb i NFC med henblik på at blive en del af vores talentudvikling.

Denne sæson er første sæson hvor den målrettede satsning på talentudviklingen i lokalområdet begynder at bære frugt med en række nye og unge spillere i førsteholdstruppen i Nykøbing FC.