Nyt fra netværket

Øernes Ejendomsadministration øger og forlænger deres engagement i Nykøbing FC

af

Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre, at Øjernes Ejendomsadministration ikke blot har forlænget, men også øget deres engagement i Nykøbing FC.

Nykøbing FC har forlænget aftalen med endnu en meget engageret og trofast sponsor i form af Øernes Ejendomsadministration.

Ejer af Øernes Ejendomsadministration Jan Pedersen glæder sig da også over at have forlænget arbejdet med den klub, som han har beskæftiget sig med i efterhånden mange år.

– Helt grundlæggende har vi valgt at forlænge og øge vores engagement i Nykøbing FC, fordi jeg er en fodboldnørd. Jeg har været med i B 1901 i små 50 år, og jeg tror virkelig på Nykøbing FC og det projekt, der er gang i. Det ville ikke bare være godt for klubben, men også for landsdelen, siger Jan Pedersen.

Jan Pedersen brænder for Nykøbing FC, og han håber på fremgang for klubben både på og uden for banen.

– Nykøbing FC har brug for et bedre stadion, nogle bedre faciliteter og ikke mindst et campus. Grunden til, at jeg står, hvor jeg gør på billedet er, at vi skal have fyldt Nordkurven og resten af stadion. Det er når vi gør det, at det bliver rigtig sjovt, og vi kan skabe grobund for, at lokalsporten for alvor kan vokse på Lolland/Falster. I sidste ende er det vores lokale politikere, der afgør, hvor gode faciliteter og rammer, der skal være om projektet.

Du kan læse mere om Øernes Ejendomsadministration her.