Seneste nyt

Nyt remis i CM Arena

af

Nykøbing FC måtte for anden runde i træk nøjes med uafgjort, da det her til eftermiddag blev til 1-1 mod Vanløse.

Det var et revanchelystent NFC-mandskab, der mandag eftermiddag tog imod Vanløse. Seneste spillerundes pointtab skulle revancheres, men på trods af overtag i både spil og chancer, forblev det ved ét point mod dagens gæster.

Det startede ellers lovende for Nykøbing FC.

Allerede 10 minutter inde i kampen summede NFC rundt om gæsternes felt og især Mathias Gehrt fik sig et godt tilbud foran mål. Mikkel Andersen slog et godt indlæg efter en dårlig Vanløse-clearing, hvorefter bolden endte for fødderne af Gehrt. Førstegangsberøringen sad dog for én gangs skyld ikke i skabet, hvorfor chancen løb ud i sandet.

Der stod i det hele taget NFC på det hele i kampens indledning, men tilnærmelser fra både Lars Pleidrup og Kristian Lindberg forblev tilnærmelserne i stedet for en forløsning tidlig scoring.

Gæsterne stod dybt og forsvarede sig med mange mænd bag bolden. Det blev derfor det forventede nedbrydningsarbejde for NFC’erne, men uden den sidste skarphed til at bringe sig i front.

Tættest på var Mathias Kristensen kort før pausen efter et indlæg fra højre, men Vanløse-målmanden hev en fin redning frem tæt under mål.

Dermed gik begge hold målløse til pause.

Pausen blev blandt andet brugt til at sende Sebastian Koch på banen, og det skabte liv i opgøret samt problemer for Vanløse-defensiven.

Det kneb dog fortsat med at spille sig til de helt store chancer i åbent spil – til gengæld blev dødboldene tilsvarende farlige. Af to omgange var Jacob Egeris tæt på at bringe NFC i front, da han kom højest på hjørnespark, men en offsidekendelse og et forsøg snært forbi den ene stolpe kom i vejen for føringsmålet.

I stedet gik det galt i den anden ende stik mod spil og chancer.

Vanløse satte gang i en omstilling, hvor bolden fra mållinjen blev sendt skråt bagud i NFC-feltet. Afslutningen blev rettet af og strøg i netmaskerne.

Målet satte gang i et stort NFC-pres mod Vanløse-målet.

Minuttet efter scoringen havde Mads Carlson bud efter en hurtig udligning, men et forsøg mod det lange hjørne manglede kraft og dumpede forbi mål.

Med et kvarter igen sendte indskiftede Søren Christensen Sebastian Koch i dybden, og det var ved at kaste en friløber af sig. Kochs førsteberøring manglede dog lige det sidste, hvorfor Vanløse kunne rydde op kort før Kochs afslutning mod mål.

Efter 84 minutter gjorde Nicolai Jessen comeback efter sin skadespause, og to minutter senere gav det pote.

Jessen lagde et snorlige indlæg i feltet, hvorfra Mathias Kristensen flot kom først og headede bolden stensikkert i kassen til 1-1.

2-1-målet lå herefter i luften. Efter 88 minutter tog Chris Thorsheim chancen fra kanten af feltet, men hans forsøg med venstrebenet blev rettet af os snurrede lige forbi Vanløse-målmandens ene stolpe.

Dybt inde i dommerens overtid forsøgte også Sebastian Koch sig, men hans forsøg fra kanten af feltet strøg i favnen på målmanden.

Målet udeblev derfor, hvorfor det for anden runde i træk blev til et enkelt point.

Næste opgave for Claus Jensens mandskab er allerede på fredag, hvor FC Roskilde venter på udebane.

Nykøbing FC – Vanløse

17. Spillerunde i 2. division

05.04.21 Kl. 15:00 i CM Arena

1-1 (0-0)

0-1, Asger Jensen (62 min)

1-1, Mathias Kristensen (86 min)

Nykøbing FC: Jannich Storch, Mikkel Andersen (45. Sebastian Koch), Jacob Egeris, Jacob Blach, Lars Pleidrup, Victor Christiansson (84. Nicolai Jessen), Mads Carlson, Mathias Gehrt, Chris Thorsheim, Kristian Lindberg (62. Kristian Lindberg), Mathias Kristensen.