Seneste nyt

Nyt om billetsalget til Nykøbing FC – FC København

af

Mandag kl. 09:00 åbnes der for løssalget til pokalkampen mod FC København. Aktionærer har forkøbsret fra fredag til og med søndag 23:59.

Der er blevet arbejdet på højtryk siden, at det stod klart, at Nykøbing FC onsdag d. 22. september møder FC København i Sydbank Pokalens 3. runde.

Nu er der efter møder med diverse instanser kommet klarhed over praktiske tiltag, hvorfor vi nu kan offentliggøre, hvornår billetterne sættes til salg, samt øvrige praktiske informationer.

Hvornår sættes billetterne til salg?

I Nykøbing FC har vi rykket os hurtigt over de senere år, og det skyldes ikke mindst vores loyale aktionærer. Derfor har aktionærer i Nykøbing FC forkøbsret til kampen, hvorfor de fra fredag morgen modtager et link til billetkøb. Forkøbsretten gælder indtil søndag d. 12. september kl. 23:59.

Billetter til NFC-fans, neutrale og ikke mindst FCK-fans bliver sat til salg mandag d. 13. september kl. 09:00. Billetsalget kommer til at foregå over nfc.eventii.dk.

Pris:

Prisen til kampen ligger på 150,- kr. for voksne og 100,- kr. for børn (0-17 år).

Billetter til FC København-afsnittet

Er du FC København-fan og vil på gæsternes stemningsafsnit, er det først og fremmest nødvendigt, at du har FC Københavns Away-kort.

Har du ikke Away-kort, kan du ikke få adgang til afsnittet.

Billetter til FC København-afsnittet vil ligeledes blive sat til salg på nfc.eventii.dk kl. 9:00 mandag d. 13. september.

Gælder sæsonkort?

Har du købt sæsonkort til Nykøbing FC’s hjemmekampe i sæsonen 2021/2022 eller årskort til kalenderåret 2021, har du ligeledes adgang til denne kamp.

Her skal du som sædvanligt blot have scannet dit kort i indgangen.

Ingen gratis adgang for unge U/18

Ved kampe i NordicBet Ligaen, har børn og unge i Guldborgsund Kommune gratis adgang.

Dette tilbud er desværre ikke gældende til kampe i Sydbank Pokalen.

Muligheder for billetter til ungdomsmedlemmer samt træner/ledere

Til kampe i NordicBet Ligaen har alle ungdomsmedlemmer i Nykøbing FC samt vores samarbejdsklubber gratis adgang. Det har de stadig – men der skal afhentes en billet på stadion ifb. hjemmekampen mod Jammerbugt FC.

Det samme gør sig gældende for træner/ledere i Nykøbing FC.

For at få en billet til kampen mod FC København, skal ungdomsmedlemmer samt træner/ledere derfor møde op d. 19. september til hjemmekampen mod Jammerbugt FC.

Her vil der være en stand, hvor man fra et kvarter inde i kampen vil kunne få udleveret sin billet til FCK-kampen. Dette vil foregå under måltavlen fra ca. 15:15 og resten af kampen.

Som ungdomsmedlem skal man kunne fremvise et gyldigt medlemskort hos enten Nykøbing FC, FC Nakskov, Vordingborg IF, Nørre Alslev BK, Stubbekøbing BK, LUIF, B. 1938, Frem Sakskøbing, Toreby GB.

Som træner/leder i Nykøbing FC skal man kunne fremvise sit gyldige træner/lederkort.

Øvrige spørgsmål?

Ved øvrige spørgsmål rettes henvendelse til fs@nykobingfc.dk.