Seneste nyt

Nykøbings nye angriber: Vil bidrage med mål og sejre

af

Mathias Kristensen er imponeret over rammerne i Nykøbing FC og satser stærkt på at kunne bidrage med masser af mål og sejre.

I de seneste par uger har Mathias Kristensen været på prøvetræning i Nykøbing FC, og tidligere på dagen udmøntede det sig i en aftale, der løber sæsonen ud.

Angriberen glæder sig over aftalen, da han har fået et rigtig godt indtryk af Nykøbing FC.

– Nykøbing FC og jeg er et super godt match. Jeg synes, at Nykøbing FC har gang i en masse spændende ting, og jeg kunne rigtig godt tænke mig at være med til at bringe Nykøbing FC det næste skridt og rykke i Superligaen.

– Jeg har fået et rigtig godt indtryk. Klubben er fyldt med søde mennesker, og det er meget nemt at falde ind i hverdagen. Selve truppen er en god sammensætning mellem ældre rutinerede spillere og unge friske fyre. Det virker som en homogen og talentfuld trup.

– Niveauet til træning og setuppet omkring den er på et meget højt niveau. Alt lige fra niveauet på banen til træningsidéerne har overrasket mig meget positivt. Det hele virker rigtig spændende, og det var også medvirkende til, at jeg skrev under med NFC, fortæller Kristensen.

Med sine 201 cm. er Mathias Kristensen til at få øje på, når han spiller. Man kunne derfor fristes til at tro, at angriberen var mest til de lange og høje bolde. Det er dog ikke tilfældet, og Mathias Kristensen er meget glad over måden, der spilles fodbold på i NFC.

– Jeg er måske en lidt atypisk spiller ift. hvad klubben ellers har været vant til at have, men på trods af min størrelse, så nyder jeg det hurtige spil langs græsset, og det får man masser af i Nykøbing FC.

– Fansene kan forvente, at jeg kommer med en masse energi, gåpåmod, en ny dimension i spillet og frem for alt mål. Det er jeg sikker på, at jeg kan bidrage med – jeg har i hvert fald taget målnæsen med til Lolland-Falster, slutter han.

Mathias Kristensen er med resten af truppen, når opstartens næstsidste test i morgen spilles mod Landskrona BoIS.

Foto: Charlotte Adsbøl, AC Horsens.