Seneste nyt

Nykøbings jernmand forlænger

af

Bjørnenes med afstand med stabile spiller i den forløbne sæson var Oliver Angus. Hans navn var nærmest fortrykt på holdkortet, for han var med fra han debuterede den 5. august 2023, og var så i øvrigt ikke af holdet igen resten af sæsonen. Det var kun de to første pokalkampe han ikke fik 90 minutter.

Det er klart en sådan spiller vil klubben ikke af med, og det skal man da heller ikke. Heldigvis var interessen gensidig fra Oliver Angus’ side, og så var det bare at finde den rødglødende kuglepen frem, og få skrevet kontrakten under inden ferien begyndte.

Oliver Angus eneste scoring er et godt bevis for hans lederskab. I kampen mod Esbjerg fB på Lollands Bank Park får Nykøbing FC tilkendt straffespark sidst i kampen, og da Asger Højmark er udskiftet, er det Oliver Angus der lægger bolden til rette og smasker bolden i kassen. Nykøbing FC har også glæde af ham i næste sæson. Foto: Betamy Foto- og Droneservice


Hvorfor er det så nemt at forlænge med Nykøbing FC, Oliver?

– Jeg er enormt glad for den tillid jeg har fået, og jeg synes der er en masse at rykke på både for mig selv men også for holdet.
Jeg tror på projektet og ved at alle i og omkring klubben giver 100% for at løfte det hele til næste niveau og der vil jeg fortsat gerne bidrage med de ting som jeg kan. Vi har især i efteråret vist hvor gode vi kan være, men den støtte vi har fået i det lidt sværere forår viser hvad klubben betyder for folk i området. Det giver blod på tanden og jeg glæder mig meget til den kommende sæson, siger Oliver Angus om forlængelsen.

Taget alle med storm
Manager Claus Jensen sparer heller ikke på superlativerne når han skal forklare hvorfor Nykøbing FC har forlænget med Olive Angus:
– Jeg glæder mig meget over forlængelsen med Angus, som har været en profil for os igennem hele sæsonen, hvor han som den eneste NFC-spiller, spillede alle minutter i 2. Division, siger Manager Claus Jensen og fortsætter;

– Angus har fra sin første dag taget alle i NFC med storm, med hans stærke spil på banen og sin store og positive personlighed udenfor banen, hvor han tager et stort ansvar i vores unge trup. Han er en meget vigtig spiller for os, slutter Claus Jensen

Øverst jubler Oliver Angus med sit vindende smil sammen med Adam Vendelbo, efter sidstnævnte har scoret sejrsmålet mod Middelfart.
Foto: Betamy Foto- og Droneservice