Nyt fra netværket

Nykøbing FC og Zolutions – Art & Design forlænger samarbejdet

af

Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre, at vi har forlænget samarbejdet med Zolutions – Art & Design.

Står du og mangler en smart indretning i enten et erhvervsmæssigt eller privat øjemed, så er Zolutions – Art & Design stedet at besøge.

Virksomheden er knivskarpe inden for indretning og har tilmed for nyligt fået en ny og flot webshop. Key Account Manager Thomas Vest Hansen fortæller;

– Zolutions – Art & Design er delt op i forskellige afdelinger. Vi har vores Zolutions-navn, og vi har vores Art & Design-navn, hvor sidstnævnte kun findes i vores Nykøbing-afdeling.

– Zolutions-delen er vores møbler, som vi sælger til både erhverv og privatkunder. Vi leverer til alle herunder også det offentlige i form af sygehuse og skoler, og vi har en indretningsarkitekt siddende, der tegner løsninger for os. Vi har også vores kopi og print-afdeling samt vores kontorartikler, som vi sælger i vores nye webshop, hvor kunderne kan navigere og modtage deres leveringer fra dag til dag, fortæller Thomas Vest Hansen inden, at han fortsætter.

– Art & Design-delen er noget, som vi har her i vores afdeling i Nykøbing. Den består af møbler, som vi primært sælger til private kunder. Her har vi også en lysmesterbutik, en B&O-afdeling og brugskunst. Man kan sige, at vi spænder meget bredt.

I Nykøbing FC er vi utrolig glade for fortsat at have Zolutions – Art & Design med i netværket og som partnere, og heldigvis er glæden da også gengældt.

– Vi vil selvfølgelig rigtig gerne være med til at støtte op om Nykøbing FC. Det ville jo være fantastisk, hvis man kunne være med til at skabe et Superligahold på landsdelen, fortæller Vest Hansen inden, at han også lægger vægt på det gode netværk, man finder i Nykøbing FC.

-Netværket er også rigtig vigtigt for os, og vi glæder os over fortsat at være en del af det i Nykøbing FC. Vi ser frem til at blive endnu mere synlige og genkendelige – det er meget vigtigt for os.

Zolutions – Art & Design findes i Nykøbing Falster, Næstved, Taastrup og på Bornholm. Afdelingen i Nykøbing Falster findes på Herningvej 36, men du kan også finde deres hjemmeside og webshop her.

På billedet ses Thomas Vest Hansen og Sponsorship Manager i Nykøbing FC, Kennet Nordstrøm.