Seneste nyt

Nykøbing FC tog nyt point mod tophold

af

Nykøbing FC fik torsdag aften 0-0 hjemme mod et af NordicBet Ligaen tophold, Vejle BK.

Der var lagt op til fest, da Nykøbing FC torsdag aften spillede sidste hjemmekamp i 2019. Samtlige samarbejdsklubber var inviteret, og dejligt mange børn var mødt op på stadion for at bakke drengene op.

Tilskuerne fik en spændende kamp, der dog forblev målløs trods chancer i begge ender.

Vejle kom ud til kampen i højt tempo, og de satte det meste af spillet på Nykøbing FC’s banehalvdel i kampens indledning.

Efter to minutter fik de muligheden fra kanten af feltet, men det knækkende skud mod det fjerne hjørne gik et godt stykke forbi Jannich Storchs mål.

Nykøbing FC spillede sig langsomt bedre med i kampen og efter små 10 minutter, var det tæt på, at Mathias Gehrt kom alene igennem med Vejle-målmand, Indy Groothuizen. Målmanden agerede dog flot sweeper-keeper og snuppede bolden lige foran næsen på Gehrt.

Kort tid efter var det Vejle, der igen var på spil. Gæsterne kombinerede i feltet, og så måtte Storch finde en god fodparade frem for at holde nullet.

Efter et kvarter overtog Nykøbing FC kampen, og de næste 10 minutter var det udeholdet, der var på hælene.

Først var Mathias Thrane tæt på at score efter et hjørnespark og kort tid efter var det Magnus Warming, der var tæt på at kunne halvflugte et godt indlæg fra Simon Schultz i nettet.

Efter 25 minutter markerede også Mathias Gehrt sig, da han tog et godt offensivt raid mod Vejles mål. Denne gang måtte NFC dog se et godt forsøg blokeret tæt omkring udeholdets lille felt.

Efter den gode NFC-periode tog Vejle på ny over. Tættest på en scoring var de efter et hjørnespark  men tættere på kom jyderne ikke i første halvleg.

Mathias Kristensen sluttede første halvleg af med et godt forsøg fra distancen, men afslutningen sad lige på Vejle-målmanden.

Dermed gik begge hold målløse til pausen.

Efter pausen kom Vejle akkurat som i første halvleg ud i højt tempo, og de havde flere nærgående forsøg i de indledende minutter.

Alligevel var det dog Nykøbing FC, de var tæt på at bringe sig i front. Søren Christensen fandt Warming med en nærmest ‘Laudrupsk’ lob over Vejle-bagkæden, og så kunne Warming halvflugte mod kassen. Offensivspillerens forsøg sneg sig dog lige forbi det lange hjørne.

Vejle var mest på bolden i denne fase af kampen, men helt farlige formåede de ikke at blive.

Det gjorde til gengæld Joachim Wagner minuttet efter, at han var blevet indskiftet. Angriberen kom på banen til store klapsalver fra mange fremmødte FC Nakskov-spillere, og det var han tæt på at præmiere med en scoring fra en position i højre side. Wagners forsøg mod det lange hjørne gik dog forbi kassen.

Vejle var fortsat mest på bolden, og langsomt blev de også farligere foran kassen. Giftige indlæg og kvalificerede langskud blev dog afvist af Jannich Storch.

Efter 69 minutter lignede det, at Nykøbing FC skulle springe ud som en trold af en æske og snyde topholdet. Warming fandt flot Joachim Wagner, men igen krøb bolden sig ind på den forkerte side af stolpen.

Kort efter var Magnus Warming tæt på selv at komme på tavlen, da han kom først på et indlæg ved fjerneste stang. Denne gang tog afslutningen dog ydersiden af Vejles ene stolpe.

Det sidste kvarter blev en lettere gang overlevelse for Nykøbing FC, da Vejle trykkede hårdt på for et sejrsmål.

Forsøg fra kanten af det lille felt, langskud og nærgående forsøg fra hjørnespark blev dog alle afvist i slutfasen af et velspillende forsvar og en solid Jannich Storch.

Det blev derfor ikke til mål denne torsdag i CM Arena, hvorfor Nykøbing FC for anden kamp i træk kunne notere et point mod et af rækkens tophold.

Nykøbing FC – Vejle BK

17. Spillerunde i NordicBet Ligaen

19:00 i CM Arena.

Nykøbing FC: Jannich Storch, Chris Thorsheim, Gustav Kjeldsen, Kasper Jensen, Simon Schultz (89. Mikkel Andersen), Mathias Thrane (45. Jordan Wilson), Søren Christensen, Mads Carlson, Mathias Gehrt, Magnus Warming, Mathias Kristensen (58. Joachim Wagner).