Seneste nyt

Nykøbing FC tilknytter ny målmand

af

Nykøbing FC har skrevet en 2-årig aftale med målmand Morten Bank, hvorfor han nu indgår i målmandsteamet med Jannich Storch og Jeppe Rasmussen.

Efter et godt prøvetræningsforløb er den 193 cm. høje målmand, Morten Bank, blevet tilknyttet NFC-truppen.

Morten Bank har tidligere været i Avarta, hvor han stod en flot sæson i 2. division i sidste sæson. Nu har han dog fået NFC-logo på brystet, og det glæder manager Claus Jensen.

– Morten er en keeper, som jeg har fulgt i en længere periode, og han har gjort det rigtig godt i sin prøveperiode hos os. Vi er rigtig glade for, at vi nu har lavet en 2-årig aftale med ham. Vi ser et stort potentiale i Morten, og jeg glæder mig meget over, at han nu indgår i vores stærke målmandsteam, siger Claus Jensen.

Bank: Vil prøve mig selv af i professionelt miljø

Nykøbing FC er en skridt op for Morten Bank, der i de seneste fem år har været i Avarta, der primært har spillet i 2. division.

Netop at tage et skridt op var en af de store årsager til, at Morten Bank valgte at tage springet til NFC.

– Jeg ville gerne prøve at tage et skridt op og prøve mig af i et professionelt miljø for at se, hvordan det kunne rykke mig som målmand. Niveauet her er højere, end jeg er vant til, og der er generelt rigtig meget knald på. Det er super fedt, og jeg kan tydeligt mærke, at det kommer til at gøre mig godt, siger Bank.

Morten Bank havde sin første officielle dag som NFC-spiller i går, og han har da også allerede fået et godt indtryk af miljøet og ikke mindst holdkammeraterne.

– Jeg glæder mig meget til at være i team med Jannich og Jeppe. De er nogle super gutter, og det virker til, at de har et rigtig godt samarbejde med målmandstræner Jesper. Så det glæder jeg mig meget over nu at være en del af. Truppen har generelt taget godt imod mig, og det er meget nemt at falde til her i klubben, fortæller han.

Med sine 193 cm. rager målmanden godt op i vejret, men selvom han har naturlige forcer omkring høje bolde, kan han også byde ind med lynhurtige reflekser samt flot spil med fødderne. Selv er han dog mere ydmyg og ser mest af alt frem til at suge til sig for at blive den bedste mulige udgave af sig selv.

– Jeg vil beskrive mig som en målmand, der er god allround. Jeg kan lidt af det hele, og qua min størrelse, synes jeg også, at jeg er god på høje bolde. Når det er sagt, så har jeg stadig masser at lære, og det glæder jeg mig til at gøre i de kommende år hos NFC, slutter Bank.

Næste opgave for Morten Bank og resten af NFC-truppen er på lørdag, hvor der venter en træningskamp ude mod HB Køge.