Seneste nytTalentartikler

Nykøbing FC tildelt divisionsfodbold for ungdommen i de kommende to år

af

Stjerneuddelingen for DBU er netop offentliggjort, og her har NFC igen fået to stjerner. NFC er derfor sikret divisionsfodbolden på ungdomssiden i de kommende to år.

For tredje gang i træk er Nykøbing FC blevet tildelt to stjerner i DBU’s licenssystem, hvorfor NFC kan fortsætte med at spille i landets næstbedste række på U17 og U19-niveau.

Der er derfor stor glæde i Nykøbing FC over licenstildelingen.

– I Nykøbing FC er talentudviklingen alfa og omega, hvorfor det er utroligt glædeligt, at vi også fremover kan tilbyde ungdomsfodbold på næsthøjeste niveau i Danmark. Det er en hjørnesten i vores strategi, at vi for at kunne bringe topfodbolden tilbage til Lolland-Falster hele tiden udvikler os på talentudviklingen, siger talentchef Frederik Scheuermann.

Nykøbing FC er steget 2,18 i den score, der af DBU bliver lavet for at indrangere holdene. Det understreger ifølge talentchefen den positive udvikling, som klubben er inde i.

– Det er et ekstremt kompetitivt omkring talentudviklingen i Danmark, og alle hold udvikler sig eksplosivt i disse år. Det er enormt positivt, og vi er rigtig glade for, at vi kan sige, at vi er med i den udvikling, siger han, inden at han fortsætter.

– Lige nu er vi rigtig glade for vores nye licens, men vi kommer ikke til at hvile på laurbærrene bare fordi at licensen nu er gjort to-årig. Vi fortsætter med at holde fokus og i virkeligheden fortsætte med nogle af de mange gode ting, som vi allerede har sat i søen. Vi er meget positive omkring fremtiden samt talentudviklingen på Lolland-Falster og Sydsjælland.

I Nykøbing FC har vi talentpartnere for henholdsvis U19, U17, U15 og U14 i form af Advokatfirmaet Bang/Brorsen & Fogtdal, Ejendomsmæglerfirmaet John Ole Hansen, Danske Bank, Go2Fitness og De Grønne Busser.

Der skal lyde en stor tak til dem alle, da de bidrager stort til, at vi kan have talentudvikling på højt niveau i Nykøbing FC, på Lolland-Falster og Sydsjælland.