Seneste nyt

Nykøbing FC tager afsked med to kæmper

af

På lørdag til sæsonafslutningen mod Fremad Amager tager vi afsked med forsvarskæmperne, Casper Andersen og Mads Ibenfeldt.

Casper Andersen og Mads Ibenfeldt har de sidste par år leveret mange gode kampe og de var begge en vigtig del af holdet, der rykkede op i NordicBet Ligaen sidste sommer. Begge spillere har efter samråd med Claus Jensen besluttet, at det er det rigtige tidspunkt for dem at stoppe i Nykøbing FC.

Claus Jensen udtaler:
Jeg vil gerne takke begge spillere for en stor indsats i NFC-trøjen. De har været vigtige spillere for os i den periode, de har været her, såvel i kampene som på træningsbanen. Deres personlighed og vindermentalitet har været med til at udvikle de unge spillere og udvikle vinderkulturen i truppen.

Casper Andersen udtaler:
Jeg har nydt min tid i Nykøbing og det at være med på første del af rejsen mod Superliga 2020. Den rejse glæder jeg mig til at følge fremover. Efter lørdagens kamp vil jeg gå på ferie og henover sommeren forhåbentlig finde en klub i København.

Mads Ibenfeldt udtaler:
Efter en spændende tid i England var det en stor fornøjelse og komme “hjem” til Falster og være en del af den store udvikling, der var startet i Nykøbing FC i 2015. Jeg har været glad for at kunne bidrage til denne udvikling og vil med spænding følge den videre færd for projektet.
Jeg bor i København og er i gang med en interessant civil karriere og den vil jeg nu fokusere på. Om der bliver tid til fodbold på højt plan, vil tiden vise.

Fotografer:
Karsten Meyer Photography
Fotograf Jonas Bonde