Seneste nyt

Nykøbing FC tættest på

af

Banerne i efteråret indbyder ikke til poleret fodbold, og det blev da også en fysisk affære da FC klubberne Nykøbing og Thisted satte hinanden stævne på Lollands Bank Park.

Der var ingen tvivl om at bjørnene fra Nykøbing FC gerne ville give deres hjemmepublikum en sejr i årets sidste hjemmekamp mod Thisted FC. Manager Claus Jensen havde da også satset offensivt ved at sætte Emeka Nnamani, sponsoret af ENELCO, Adam Vendelbo, Toms Have Park & Anlæg, og Andreas Bredahl, sponseret af Hansens, på fra start, og det gav allerede efter fire minutter gevinst da et indlæg fra Adam Vendelbo fra højre blev pandet ind i nettet af Emeka Nnamani ved fjerneste stolpe. Så var vi ligesom i gang.

Willads Delvins, sponseret af MSE, store chance, hvor han sparker forbi målmanden, men på stregen står Mathias Hau Myrthue og sparker bolden væk. Foto: BetaMy Foto & Droneservice

Nykøbing FC satte sig på spillet og Thyboerne fra Thisted havde svært ved at komme ind i kampen, og få sat organiserede angreb sammen. Hjemmeholdet forsøgte at score flere mål, men efterhånden som halvlegen skred frem blev kampen mere og mere fysisk, uden den på noget tidspunkt udviklede sig.

Efter pausen havde udeholdet besluttet sig for at forsøge at erobre nogle meter på hjemmeholdets banehalvdel og det lykkedes. Initiativet var på Thyboernes vilkår og de fik sat nogle organiserede angreb sammen. Bjørnene kæmpede imod hvad de kunne, men efter knap en times spil lykkedes kombinationerne og Oliver Lykke Andreasen sparkede bolden forbi Tobias Brogaard, sponseret af East Logistic, til 1-1.

Bænken hos Nykøbing reagerede pronto på denne scoring og Ole Jakobsen, sponseret af Bang/Brorsen & Fogtdal,  blev sat ind i stedet for Andreas Bredahl. Nykøbing FC fik ædt sig ind i kampen igen og nu rullede angrebene mod gæsternes mål. Der var flere store chancer som burde have givet mål, men var målmand Andreas Raahauge ikke på sin plads blev bolden sparket væk på stregen af en forsvarsspiller.

Skulle der være en vinder i opgøret, burde det have været Nykøbing, men der er ikke noget der hedder løn efter fortjeneste i fodbold. Det er kun målene som tæller.

Det lykkedes igen ikke for Nykøbing FC at hente en hjemmesejr. Det er kun lykkedes en gang i otte forsøg i dette efterår. Det var 2-1 over Fremad Amager.

Netop amagerkanerne er sidste modstander i dette kalenderår fredag aften kl. 18.00 i Sundby Idrætspark.

Emeka Nnamani har headet bjørnene foran 1-0 og Oliver Angus, sponseret af Match Padel, og Willads Delvin er de første til at lykønske. Foto: BetaMy Foto & Droneservice

 

Nykøbing FC – Thisted FC 1-1 (1-0)
4. 1-0 Emeka Nnamani
58. 1-1 Oliver Lykke Andreasen

Nykøbing FC’s startopstilling:
Tobias Brogaard
Oliver Angus
Kasper Jensen (anf.)
Elias Gärtig
Thor Høholt
Victor Christiansson
Jonathan Pank Iversen
Willads Delvin
Andreas Bredahl (59. Ole Jakobsen)
Adam Vendelbo (80. Oliver Baltzer)
Emeka Nnamani

Tilskuere: 475

Øverste billede af Emeka Nnamanis mål blev taget af Betamy Foto og Droneservice.