Seneste nyt

Nykøbing FC tabte i Fredericia

af

Trods en god første halvleg, blev det til et 2-0-nederlag til Fredericia på Monjasa Park.

Nykøbing FC rejste søndag eftermiddag til Monjasa Park, hvor FC Fredericia ventede. Jens Olsens tropper skulle forsøge at snuppe tredje ligasejr på stribe, men på trods af en især god første halvleg blev det til et 2-0-nederlag.

Allerede fra kampens start, så det ud til at blive en svær eftermiddag for Nykøbing FC. Gæsterne fra Lolland/Falster startede mest på bolden, men efter seks minutter opfangede Fredericia en returbold, der endte i farlig omstilling, hvor Fredericia kom i overtal.

Sebastian Olsen i målet kunne intet stille op, da Fredericia på kølig vis kunne spille bolden på tværs til en udækket mand, som uden problemer kunne sparke bolden i kassen til 1-0.

Nykøbing FC fortsatte herefter ufortrødent, og det var da også gæsterne, der på trods af det tidlige mål sad på spillet efter målet.

Det rødklædte hjemmehold havde tydeligvis svært ved at håndtere det høje pres, som Jens Olsen vanen tro havde dikteret sit mandskab frem i. Det kastede et stort spilovertag af sig, men for ofte blev det ved lige ved og næsten, hvorfor det i stedet blev til mange NFC-dødbolde.

Her var især Kasper Jensen farlig, men også her forblev det lige ved og næsten i første halvleg.

Mikkel Dahl tog i dag udgangspunkt på venstrekanten og efter en halv time modtag han bolden, vendte flot rundt og afsluttede mod mål. Afslutningen dykkede voldsomt, men desværre gik bolden alligevel lige over mål.

FC Fredericia kæmpede i kampens første halve time meget for at komme på bolden, og når det lykkedes dem, blev de ofte tvunget til fejlafleveringer på grund af Nykøbing FC’s solide defensiv, der sad tæt på hjemmeholdet.

Alligevel sluttede hjemmeholdet dog fornuftigt af, og det var da også tæt på 2-0 før pausefløjt, da Brent McGrath rundede Sebastian Olsen og blot skulle sende bolden i det tomme mål. Jakob Bonde læste dog afslutningen og fik på flyvende vis blokeret afslutningen.

Dermed gik holdene til pause med en 1-0-føring til FC Fredericia.

Efter pausen kom FC Fredericia langt bedre med. Kort efter i anden halvleg blev Sebastian Olsen således tvunget ud i en god redning, som han med hjælp fra overliggeren fik sendt til hjørnespark.

Chancen virkede som et wake up-call, og Nykøbing FC sad herefter på kampen igen. Desværre udnyttede FC Fredericia dette til at ramme Nykøbing FC  på en omstilling og selvom flere ventede på en offsidekendelse, kunne hjemmeholdet nemt overspille en chanceløs Sebastian Olsen i målet og gøre det til 2-0.

Trods scoringen til 2-0 knoklede Nykøbing FC på og kort efter udbygningen af føringen var Emil Holten tæt på at sende en hurtig reducering i nettet. Desværre for ham og resten af Nykøbing FC blev afslutningen dog blokeret til hjørnespark tæt under mål.

I kampens afsluttende fase satsede Nykøbing FC ved at gå over i en 3-5-2-formation, og selvom ændringen voldte hjemmeholdet problemer, så var det hjemmeholdet der via omstillinger var tættest på at score. Sebastian Olsen stod dog for en række flotte redninger i slutfasen.

Nykøbing FC fik faktisk bolden i nettet 10 minutter før tid, men dagens dommer fløjtede for frispark til Fredericia-målmanden. I de døende sekunder af kampen var også indskiftede Sebastian Koch tæt på at komme på tavlen, men det forblev ved lige ved og næsten på Monjasa Park, hvorfor det desværre blev til et 2-0-nederlag.

Nykøbing FC’s næste opgave er næste søndag, hvor Thisted gæster Nykøbing F. Idrætspark.

NordicBet Ligaen, 8. Runde.

Søndag d. 10. september 2017.

13:45 på Monjasa Park.

FC Fredericia – Nykøbing FC

2-0 (1-0)

1-0, Esben Petersen (6.)

2-0, Brent McGrath (62.)

Nykøbing FC (4-3-3): Sebastian Olsen, Chris Thorsheim (83. Sebastian Koch), Kasper Jensen, Jakob Bonde, Anders Due, Jordan Wilson, Anders Vest-Hansen (83. Jeppe Arnesen), Søren Christensen (76. Jan Berner), Mikkel Dahl, Lars Pleidrup, Emil Holten.