Seneste nyt

Nykøbing FC støtter Værestedet Perronen

af

Fodbold og fællesskab skal være for alle, og i den forbindelse har Nykøbing FC valgt at støtte Værestedet Perronen i Nykøbing Falster.

Det skal være alle forundt at opleve det fællesskab som fodbold og øvrig sport kan give.

Fakta er dog også, at det ikke er alle, der har lige gode muligheder for at finde økonomi og overskud til at tage del i det.

Nykøbing FC går nu derfor ind i kampen for, at flere skal have muligheden for at blive en aktiv del af fodboldfesten og forhåbentlig finde fællesskab og glæde ved den.

NFC er derfor stolte og glade for at kunne præsentere et samarbejde med Værestedet Perronen, der har til huse i Nykøbing Falster.

Værestedet Perronen er en tryg ramme for socialt udsatte, så deres dagligdag kan hænge bedre sammen. Det er et kraftcenter, et ’helle’ og et tiltrængt pusterum for socialt udsatte, der kan komme til Perronen og få et pusterum eller få hjælp til at komme tilbage på sporet.

Kommunikationschef i Nykøbing FC, Frederik Scheuermann, udtaler;

– Lollands Bank Park er et sted, hvor alle skal kunne komme og få en god oplevelse. Vi er derfor rigtig glade for, at vi kan hjælpe Værestedet Perronen, så de borgere, der gør brug af stedet, også får mulighed for at opleve det fantastisk fællesskab omkring Nykøbing FC.

Stina Ebbe er leder for Værestedet Perronen, og hun glæder sig over, at det lokale fodboldflagskib vil give borgerne gode oplevelser.

– Vi er rigtig glade for, at Nykøbing FC også har haft lyst til at se vores vej, og at de prioriterer at der skal være plads til alle i fodboldfællesskabet. Vi har mange fodboldinteresserede borgere, der holder meget øje med NFC’s resultater, så det at vi nu kan tilbyde dem at komme ned og se holdet på stadion, er en fantastisk ting for os, siger Stina Ebbe, inden at hun fortsætter.

– Vi har allerede haft nogle af borgerne ude og hilse på spillere og trænere til en træning, og vi var også på plads til den utroligt spændende kamp mod OB. Samarbejdet har allerede bragt stor glæde for mange af vores borgere, fortæller hun.

Du kan læse meget mere om Værestedet Perronen her.