Seneste nyt

Nykøbing FC støtter Børnecancerfonden og #FodboldtrøjeFredag

af

Vi støtter Børnecancerfonden via kampagnen #FodboldtrøjeFredag, hvor vi alle kan give en håndsrækning til budskabet og indsamlingen til fordel for forskningen i børnekræft.

Hvert år rammes 200 danske familier af børnekræft – og desværre dør hvert syvende af de børn. Den næste måned samler Danmark ind til Børnercancerfonden og deres arbejde for kræftramte børn og deres familier – med hjælp fra fodboldfællesskabet.

Med en række ambassadører i spidsen, herunder NFC-aktionærer Mick Øgendahl og Claus Meyer, lanceres #FodboldtrøjeFredag for første gang i Danmark. En indsamling, der kulminerer fredag den 9. oktober, hvor hele Danmark forhåbentligt møder på arbejde iført farvestrålende fodboldtrøjer.

Nykøbing FC støtter derfor nu op om Børnecancerfonden og deres kampagne #FodboldtrøjeFredag, hvor vi alle kan sprede budskabet om indsamlingen og børnecancerfondens store samt prisværdige arbejde.

Du kan støtte Børnecancerfonden på tre måder:

  1. Du kan støtte via mobilepay ved at sende et valgfrit beløb til Nykøbing FC’s indsamlingsnummer – 179779. Pengene går ubeskåret til forskning i børnekræft.
  2. Du kan trække i din yndlings fodboldtrøje fredag d. 9. oktober og dele billedet med os andre på Instagram med #FodboldtrøjeFredag
  3. Endelig kan du udfordre en god ven til at deltage i både indsamlingen og #FodboldtrøjeFredag

Skynd jer at donere til det gode formål og træk i jeres flotteste fodboldtrøje d. 9. oktober!