Seneste nyt

Nykøbing FC søger værtsfamilier til spillere

af

I Nykøbing FC har vi altid været begunstigede med hjælpsomme familier, der sørger for at udefrakommende spillere føler sig hjemme på Lolland-Falster. Dem søger vi nu flere af.

I Nykøbing FC er vi meget afhængige af, at mange familier igennem tiden har åbnet døren op for mange af vores spillere, som i kortere eller længere perioder har haft en familie, der tager sig godt af dem, imens spillerne kæmper det bedste, de har lært på træningsbanerne.

Vi er i Nykøbing FC løbende på udkig efter familier, som kunne tænke sig at være værtsfamilie til nogle af vores nye unge spillere. Mange familier har selv flere år efter stadigvæk kontakt med deres logerende.

Det er meget berigende at få et ungt og seriøst mennesker ind i en familie, om det så er for en uge eller flere måneder. Som værtsfamilie er man garant for, at man bliver introducere til vores dejlige Nykøbing Falster, og som ung spiller er det dejligt at have en familie at falde tilbage på, når hverdagen melder sig med hård træning og masser af kampe.

Familien Olsen er en af flere værtsfamilier, og de har blandt andet haft Gustav Kjeldsen boende.

– Vi var i sommeren 2018 vært for Gustav Kjeldsen, indtil der blev fundet en lejlighed til ham. Det var en rigtig god oplevelse at have en ung, ambitiøs og målrettet spiller boende. Som værtsfamilie er man basen for den nye spiller i en ny by. For vores vedkommende har det udviklet stærke bånd, og vi følger med glæde hans udvikling, siger familien Olsen.

 Skulle man være interesseret i at høre mere, kan man kontakte bestyrelsesmedlem Lasse Øster Dalsgaard på ld@john-ole.dk eller 21493881.