Seneste nyt

Nykøbing FC skriver med talentfuld venstreback

af

Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre, at vi har skrevet en tre-årig kontrakt med den talentfulde venstreback Simon Schultz Christensen, der senest har været i AB.

Nykøbing FC kan i dag præsentere en tilføjelse til truppen, da venstreback Simon Schultz Christensen har underskrevet en tre-årig kontrakt med klubben.

Simon Schultz Christensen er 20 år, og har siden han var U17-spiller spillet i AB, hvor han har gennemgået en flot udvikling.

Nykøbing FC ser frem til at udvikle Simon Schultz yderligere, og sportsdirektør Claus Jensen glæder sig da også over aftalen med venstrebacken.

– Jeg har fulgt Simon de seneste to år, og han er en meget spændende ung venstreback med stort potentiale og den rigtige ild i øjnene. Simon er meget hurtig samt aggressiv, og så har han en rigtig god venstrefod.

– Simon skal til at starte med vænne sig til flere træningspas og intensiteten i disse, og vi glæder os meget til at få ham ind i vores stærke træningsmiljø samt til at videreudvikle ham, siger Claus Jensen.

Senere kan du her på siden læse et interview med vores nye venstreback.

På billedet ses Simon Schultz Christensen, agent Marc Nygaard og sportsdirektør Claus Jensen.