Seneste nyt

Nykøbing FC skriver med Lukas Giessing

af

Nykøbing FC har skrevet en halvårig aftale med Lukas Giessing, der i opstarten har vist sig flot frem i klubben.

Truppen har fået tilført ny offensiv energi, da der netop er blevet skrevet en halvårig aftale med offensivspilleren Lukas Giessing, som har været på prøve i opstarten.

Her har Lukas Giessing gjort et godt indtryk, hvorfor manager Claus Jensen glæder sig over, at parterne er blevet enige om en kontrakt.

– Vi har været meget tilfredse med det indtryk, som Lukas har givet os under hans prøvetræning i klubben, og det er derfor glædeligt, at vi har fået en kontrakt i stand. Lukas er en dygtig spiller, og vi glæder os meget over, at han nu er en del af truppen, siger Claus Jensen.

Giessing: Godt indtryk af klubben

Lukas Giessing har været en del af NFC-truppen i hele opstarten, og her har han ligesom klubben, fået et godt indtryk.

– Jeg har været rigtig glad for min prøvetræningsperiode, hvor jeg har fået et super godt indtryk af alt omkring klubben. Setuppet er snorlige, og niveauet til træning er også rigtig højt. Jeg glæder mig til at udvikle mig yderligere, og jeg er overbevist om, at NFC er et rigtig godt sted for min udvikling, siger Lukas Giessing, inden at han fortsætter.

– Jeg er en spiller, der rigtig godt kan lide at have bolden for fødderne, så Nykøbing FC’s måde at spille fodbold på passer mig enormt godt. Jeg glæder mig til, at jeg nu for alvor kan trække NFC-trøjen over hovedet som en fuldbyrdet del af truppen.

Lukas Giessing har en fortid på FC Midtjyllands akademi, AB samt de færøerske klubber AB Argir og HB Torshavn. Derudover repræsenterer Giessing også Færøernes U21 landshold.