Seneste nyt

Nykøbing FC skriver med Asger Højmark

af

Asger Højmark har sidst været i Hillerød, men har også spillet i klubber som AB og Avarta. Han er 28 år, og bliver derfor en del af de mere erfarne spillere i truppen med Kasper Jensen og Tobias Brogaard.
Han ser meget frem til at fortsætte sin karriere i Nykøbing FC:
–          Jeg gør mig bedst på et hold som er gode på bolden, og det er netop den måde som Nykøbing FC spiller på. Det har været udslagsgivende for mig at opleve den måde der trænes på, og den spillestil Claus (Manager Claus Jensen) gerne ser praktiseret. Det ser jeg meget frem til at blive en del af, siger Asger Højmark og fortsætter:
–          Ja, og så var jeg ”solgt” da jeg havde haft den første samtale med Claus Jensen, siger Asger Højmark med et grin.

Emeka Nnamani stod for de fleste mål for Nykøbing FC i efteråret. Han er nu solgt til B.93, men du er vel ikke helt samme type som ham?
–          Nej, jeg er mere en stor angriber der er farlig foran mål, og jeg er mest farlig når jeg har andre typer omkring mig, så det bliver rigtig spændende at spille i denne forårsturnering, som jeg ser meget frem til. Det handler om først og fremmest at komme i spilleform, men så skal jeg gerne bidrage med nogle mål, siger Asger Højmark, som har kendskab til Oliver Angus og Tobias Brogaard fra deres fælles fortid i AB.

Hvad håber du på at opnå i Nykøbing FC?
–     I denne sæson skal vi i første omgang med i oprykningsspillet, og dermed være med til at spille om at rykke tilbage i NordicBet ligaen, udtaler Asger Højmark, som også får en anden rolle i truppen;
–          Via min erfaring skal jeg give noget tilbage til de unge spillere i truppen, men de unge spillere der allerede er i truppen tager mange gode og kloge beslutninger. Det er virkelig et fint setup der er i klubben og jeg glæder mig meget til at komme i kamp for holdet, slutter Asger Højmark.

Nykøbing FC og Asger Højmark har indtil videre indgået aftale til sommeren 2024.

Bliver en vigtig del af truppen
Det skorter ikke på superlativerne fra Manager Claus Jensen når han skal tale om den nye tilgang til truppen:
–          Jeg glæder mig meget over aftalen med Asger. Vi kender Asger særdeles godt i forvejen, da han har scoret mod os over årene, både for Vanløse og Hillerød, smiler Claus Jensen og fortsætter;
–          Asger har trænet med os i lidt over en uge og har vist sine store kvaliteter på banen, både som målscorer og relationerne med sine medspillere, samt at han er en god fyr der gerne vil tage ansvar og bruge sin erfaring i vores unge trup. Han har fortsat brug for at bygge formen op de kommende uger efter en lille overbelastningsskade, herefter bliver Asger en vigtig del af truppen til forårets kampe, slutter Claus Jensen

Vi byder Asger Højmark hjertelig velkommen hos bjørnene.