Seneste nyt

Nykøbing FC skriver kontrakt med lokalt stortalent

af

Nykøbing FC har skrevet en kontrakt frem til sommeren 2024 med det lokale stortalent Ole Jakobsen, som trods sine blot 16 år allerede har snuset til førsteholdsmiljøet.

I Nykøbing FC vil vi være lokalt forankrede og være en af de førende klubber i Danmark, når det kommer til at udvikle spillere til klubbens førstehold.

Det er derfor med stor glæde, at vi kan offentliggøre, at vi har skrevet en 2,5 årig kontrakt med vores talentfulde U17-spiller Ole Jakobsen, som dermed har taget turen hele vejen fra børne- og ungdomsfodbolden til kontraktfodbold i NFC.

Aftalen glæder manager Claus Jensen, som er stolt over at se endnu en af de unge og lokale drenge skrive kontrakt med klubben.

– Vi har på Lolland-Falster en lang og stolt tradition om at udvikle dygtige fodboldspillere, og det er en hjørnesten i visionen om, at vi skal have topfodbolden tilbage til Lolland-Falster, at vi er lokalt forankrede. Det er derfor enormt glædeligt, at vi har lavet den her aftale med Ole, som er et vores mange store talenter i klubben, siger Claus Jensen.

Et særligt talent

Ole Jakobsen er med sine blot 16 år den nu yngste kontraktspiller i Nykøbing FC.

Den unge offensivspiller har dog trods sin meget unge alder dog allerede været oppe og snuse til førsteholdstræningen, og det glæder Claus Jensen, at der nu kan rettes fuld fokus mod transitionen fra talentfuld ungdomssspiller til seniorspiller.

– Ole har indtil videre trænet med førsteholdet om tirsdagen, og det er selvfølgelig en mængde, som vi øger i takt med hans udvikling. Ole har sin unge alder taget i betragtning gjort det rigtigt godt til træning, og der er ingen tvivl om, at vi her har et helt særligt talent, siger Claus Jensen inden, at han uddyber Oles spillemæssige egenskaber.

– Ole har været i klubben fra barnsben af, så han er en rigtig NFC-spiller, som har vores særlige stil helt inde under huden. Ole er lynhurtig, teknisk stærk, og så er han ikke mindst målfarlig, hvilket han også har vist på vores talentfulde U17-mandskab. Han er et særligt talent med særlige forudsætninger, som vi nu glæder os til at kunne videreudvikle over de kommende år, slutter Jensen.

Utrolig stolt over kontrakten

Ole Jakobsen har været i klubben siden 2011, hvorfor han blot var seks år, da han blev meldt ind i Nykøbing FC.

Det er derfor en spiller med klubben inde under huden, der nu har sat sin første signatur på en NFC-kontrakt. Selv er han da også meget stolt over kontrakten.

– Det er noget som jeg altid har drømt om, så at det sker nu, er virkelig fedt. Jeg er rigtig glad for og stolt over, at jeg har skrevet kontrakt med NFC.

– Nykøbing FC er en fantastisk klub, og jeg har i rigtig mange år været omringet af masser af trænere, som har været med til at udvikle mig, så jeg kan få den her chance, siger Ole Jakobsen, som ser frem til at suge til sig fra førsteholdet.

– Jeg synes, at det har været fantastisk at suge til mig fra førsteholdet. Der er et utrolig højt niveau, så jeg kan godt mærke, at det rykker mig. Det giver mig en masse at arbejde så tæt sammen med så dygtige trænere og spillere, slutter Ole Jakobsen.

Ole Jakobsen står foreløbigt noteret for otte mål i 12 U17-divisionskampe i denne sæson.