Seneste nyt

Nykøbing FC skriver et år yderligere med Mads Carlson

af

Mads Carlson har sat sin underskrift på en kontraktforlængelse, der sætter et år yderligere på hans NFC-kontrakt. Carlson har nu kontrakt frem til sommeren 2023.

Endnu en spiller har forlænget sin aftale med Nykøbing FC, og denne gang er det Mads Carlson, der har sat yderligere et år på sin kontrakt.

Mads Carlsons aftale stod til at løbe ud i sommeren 2022, men nu løber den til 2023.

Manager Claus Jensen glæder sig over det ekstra år på Carlsons kontrakt.

– Mads har gennemgået en stor udvikling over de seneste par år, og der er fortsat et stort potentiale at udvikle på hos ham. Det er derfor utroligt glædeligt, at vi nu er blevet enige om en udbygning af den allerede eksisterende aftale, så vi får endnu mere tid til at udvikle Mads til gavn for både holdet og ham selv, siger Claus Jensen.

Carlson: Bliver inspireret af klubben

Da Mads Carlson fik muligheden for at forlænge sin aftale med Nykøbing FC, tænkte han ikke længe over, at han skulle underskrive aftalen.

Midtbanespilleren som kom til i sommeren 2019, har nemlig været utrolig glad for sit foreløbige ophold på Lolland-Falster.

– Jeg har valgt at forlænge, fordi jeg har haft to rigtig gode år i NFC, og jeg har følt mig velkommen lige fra dag et. Jeg er vild med det projekt, som vi har fået stablet på benene, og jeg føler, at vi bliver stærkere hele tiden. Jeg vil rigtig gerne være med på den rejse, der først lige er startet.

– Claus har betydet rigtig meget for mig, og han hjælper mig hver dag sammen med resten af trænerteamet til at blive den bedst mulige udgave af mig selv. Jeg glæder mig til de næste to år, så jeg kan lægge endnu mere på, siger ’Calle’.

Med to år i rygsækken siden sin ankomst føler Mads Carlson, at han har udviklet sig både på og udenfor banen.

Det skyldes først og fremmest Carlsons eget ønske om at blive en leder inde på banen, men i høj grad også de personligheder, som har været omkring ham i de seneste par år.

– Min rolle er blevet større med tiden, og jeg prøver at tage noget mere ansvar. Jeg har suget rigtig meget til mig fra blandt andre Søren Christensen og Lars Pleidrup ift. deres måder at være ledere og har taget ansvar. Søren var ude i en længere periode, men hans måde at agere på udenfor banen viste mig, at man også sagtens kan være en leder udenfor banen. Det er et område, som jeg rigtig gerne vil udvikle mig på.

– Jeg er blevet meget inspireret af kulturen i klubben. Den intensitet vi træner med, paratheden og måden, som vi generelt agerer på heri klubben, synes jeg er fantastisk, fortæller Carlson.

Fansenes energi betyder meget

Har man set Mads Carlson spille, ved man også, at han er en ung spiller, som spiller med hjertet uden på trøjen.

Det skyldes ikke mindst, at han allerede tidligt i sin NFC-karriere fik sin egen sang af Nordkurven og at han føler, at han er blevet taget fantastisk imod – både i dagligdagen i klubhuset og til hjemmekampene i Lollands Bank Park.

– Man skal altid huske, at man ikke spiller for sig selv. Man spiller også for dem, der virkelig lægger hjerteblod i klubben, og det gør vores fans. De har vist, at de er med os i både med- og modgang – uanset om vi har spillet fantastisk eller som røv og nøgler. Jeg prøver altid at spille ud fra den energi, som de giver til holdet, siger Carlson inden, at han fortsætter.

– Jeg er sindssygt glad for alle menneskerne her i klubben. Der er et unikt sammenhold. Det gælder lige fra Anne, der vasker tøjet, til den øverste leder – man kan bare mærke, at alle trækker i samme retning. Det er jeg meget glad for at være en del af, og jeg bærer trøjen med stolthed, slutter han.

Mads Carlson og resten af NFC-truppen spiller hjemme igen allerede søndag, hvor FC Fredericia gæster Lollands Bank Park.

Du kan købe din billet til kampen her.