Nyt fra netværket

Nykøbing FC skifter til det lokale bryggeri

af

Når spillerne hos Nykøbing FC løber på banen til første hjemmekamp i sæsonen den 29. august, kan publikum nyde lokal øl fra Krenkerup Bryggeri. Det lokale bryggeri og den lokale fodboldklub har nemlig indgået et samarbejde, der sikrer øl fra Krenkerup Bryggeri i hanerne i CM Arena i de næste tre år.

For mange fodboldfans er en tur på stadion lig med en kølig fadøl. I CM Arena, hvor Nykøbing FC har hjemmebane, vil den kølige øl fremadrettet ikke blot være kølig – den vil også være høstet, brygget og tappet lokalt på Krenkerup Bryggeri. Samarbejdet har været længe undervejs, men for kommerciel direktør i Nykøbing FC, Søren Barslund, var tidspunktet nu det helt rigtige;

– I Nykøbing FC vil vi det lokale – både på og udenfor banen. Vi er derfor utroligt glade og stolte over aftalen med Krenkerup, da de på en og samme tid både er lokale og leverer øl af høj kvalitet. Vi glæder os meget til at kunne byde tilskuere i CM Arena på øl fra allerøverste hylde, siger Søren Barslund. 

Hos Krenkerup Bryggeri glæder de sig også over samarbejdet og ser frem til at tilskuerne kan nyde den lokale øl, og til at blive en del af det lokale netværk hos Nykøbing FC. Krenkerup Gods og Bryggeri har tradition for at blive drevet i samspil med lokalområdet, og en stor del af bryggeriets succes kan tilskrives lokalbefolkningen, der i stigende grad efterspørger den lokale øl;

– Den seneste tid har tydeligt vist os, at vi ved at tænke hinanden ind lokalt kan skabe en masse gode synergier på Lolland og Falster og sammen styrke området i endnu højere grad. Derfor er vi glade for, at Nykøbing FC tænker lokalt – også når det gælder ølsalget på stadion. Det viser at de vil landsdelen, og de virksomheder som er lokalt forankret, siger Thomas Glæsner Henriksen, der er COO på Krenkerup Bryggeri.

 ØL OG FODBOLD DEN 29. AUGUST 

Samarbejdet mellem Krenkerup Bryggeri og Nykøbing FC indledes officielt den 29. august hvor Nykøbing FC spiller sin første hjemmekamp i 2. division. Holdet tager imod Skovshoved kl. 15:00 og håber, at så mange lokale som muligt har lyst til at støtte holdet på stadion – heppe – og nyde en lokal øl.

Pressekontakt                                                                                                                     

Frederik Scheuermann, kommunikationschef

Nykøbing FC

Tlf. 28 78 68 83

fs@nykobingfc.dk

Pressekontakt

Louise Berling Brun, Kommunikationsansvarlig                                                 

Krenkerup Bryggeri                                                                                                   

Tlf. 21 58 53 73                                                                                                            

lbb@krenkerup.dk                                                                                                       

 

Foto: Fotograf Jonas Bonde