Seneste nyt

Nykøbing FC sender medarbejderne hjem

af

I en tid hvor vi normalt ser frem til at komme på stadion og følge vores drenge må vi erkende, at dette er ikke et tidspunkt, hvor fodbold er vigtigt. Tiden er alene til, at vi passer på samfundet og hinanden samt, at vi gør det med dannelse og respekt.

I NFC følger vi myndighedernes anvisninger og beslutningen om, at dansk klubfodbold er suspenderet på ubestemt tid, som Divisionsforeningen har truffet, er den rigtige. Den støtter vi fuldt ud.

Der har været mange skriverier om de økonomiske konsekvenser af dette, også fra jeres side. Til det kan jeg kun sige, at i en situation med så meget usikkerhed og bekymringer vil det være forkert at tale om andet end, at vi alle skal følge myndighedernes råd om, hvordan vi passer på hinanden.

Af den grund har vi valgt at hjemsende alle spillere, trænere og hovedparten af vores administration indtil videre. Henvendelser vil derfor ikke blive besvaret, har du noget uopsætteligt, så skriv til axel@pandebjerg.dk.

Med disse ord vil jeg slutte med en opfordring til, at I alle passer på jer selv og jeres nære, så vi alle kommer godt ud på den anden side af denne triste situation.

Tage Nielsen

Bestyrelsesformand

Nykøbing FC A/S